| تاریخ ارسال: 1398/4/10 | 

گزارش نهمین سمینار آمار و احتمال فازی گزارش نهمین سمینار آمار و احتمال فازی

بسم الله الرحمن الرحیم
خلاصه رویدادهای نهمین سمینار ملی آمار و احتمال فازی
۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، دانشگاه مازندران
 
 

 با عنایت پروردگار، نهمین سمینار ملی آمار و احتمال فازی با همت و تلاش همه دست‌اندرکاران، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در مرکز پژوهشی ابرساختارهای جبری و ریاضیات فازی دانشگاه مازندران برگزار گردید. هدف از این سمینار ارائه دست‌آوردهای پژوهشی، نظری و کاربردی جدید محققین، ارتقای سطح علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ایجاد زمینه‌های مشترک همکاری بین متخصصان آمار فازی و کاربران آن در سایر علوم بوده ‌است.
دبیرخانه نهمین سمینار آمار و احتمال فازی کار خود را از دی ماه سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز کرد. سایت کنفرانس به نشانی https://conf.umz.ac.ir/sfsp۹/Default.aspx آماده و اخبار مربوط به سمینار، تاریخ‌های مهم، روش تدوین مقالات و محورهای کنفرانس در آن قرار داده شد. هم‌چنین سمینار در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه گردید.
کمیته علمی کنفرانس و هیات داوران با ۱۸ عضو از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور، داوری مقالات دریافت شده را در طول ۴ ماه از طریق سایت کنفرانس به صورت تمام الکترونیکی انجام دادند. در بهمن ماه ۱۳۹۷ پوستر کنفرانس به صورت الکترونیکی از طریق انجمن های آمار ایران و سیستم های فازی ایران به دانشگاه‌ها و پژوهشگران سراسر کشور ارسال گردید. دبیرخانه کنفرانس مقالات پژوهشگران را با دو دوره تمدید ارسال مقالات تا ۲۵/۱/۱۳۹۷ دریافت نمود. نتایج داوری مقالات در تاریخ ۳۰/۱/۱۳۹۷ اعلام گردید.
از مقالات ارسال شده به دبیرخانه سمینار پس از گذشت فرایند داوری، تعداد ۲۳ مقاله به صورت سخنرانی مورد پذیرش کمیته داوری قرار گرفت. مقالات به صورت کتابچه چکیده مقالات، چاپ و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت. همچنین مقالات ارائه شده، پس از اصلاحات داوران و در قالب سمینار حداکثر در ۶ صفحه، تا تاریخ ۳۱/۳/۹۸ در اختیار دبیرخانه قرار گرفته، تا ضمن نمایه در ISC، و بارگزاری بر روی وبسایت سمینار به صورت مجموعه کامل مقالات نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت، ان شاءالله.
در روز چهارشنبه مورخ ۱۱/۲/۱۳۹۸ و در ساعت ۸:۳۰ پس ازقرائت چند آیه ازکلام الله مجید وهم خوانی سرود ملی ایران سمینار رسما آغاز شد.
در ابتدا دبیر علمی سمینار و عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران، جناب آقای دکتر میراشرفی، ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به حضار، گزارشی کوتاه در رابطه با سمینار ارائه دادند.  پس از مراسم افتتاحیه، پژوهشگران با دو محور سخنرانی‌های عمومی و تخصصی شروع به ارائه پژوهش‌ها و مقالات خود نمودند. دو سخنرانی عمومی توسط آقایان دکتر بهروز فتحی واجارگاه از دانشگاه گیلان و دکتر بهرام صادقپور گیلده از دانشگاه فردوسی مشهد و میزگردی تحت عنوان «احتمال و امکان: تفاوت ها و قابلیت ها» توسط آقای دکتر سید محمود طاهری از دانشگاه تهران از برنامه های برگزارشده در ادامه افتتاحیه سمینار بود.

سخنرانی‌های تخصصی در دو نوبت بعداز ظهر روز چهارشنبه  ۱۱/۲/۹۸ از ساعت ۱۴ الی ۱۸:۳۰، و صبح روز پنج شنبه  ۱۲/۲/۹۸ از ساعت ۸ الی ۱۰:۴۵ در دانشکده علوم ریاضی برگزار گردید. بخش آخر برنامه های سمینار، برگزاری کارگاه با عنوان «معرفی بسته fuzzyreg برای تحلیل برخی از روشهای رگرسیون فازی در R» توسط آقای دکتر محمد رضا ربیعی از دانشگاه صنعتی شاهرود بود. در مراسم اختتامیه جناب اقای دکتر بهروز فتحی واجارگاه ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری سمینار و مسئولین دانشگاه مازندران، از همه شرکت کنندگان و پژوهشگران دعوت کردند تا پژوهش های جدید خود را در این حوزه در دهمین سمینار آمار و احتمال فازی که در بهار سال ۹۹ در دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد، ارسال نمایند.


محمد رضا ربیعی نماینده انجمن آمار ایران در سمینار
ویرایش شده توسط سید محمد تقی کامل میرمصطفائی، نماینده انجمن آمار ایران در دانشگاه مازندران


CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2888 بار   |   دفعات چاپ: 288 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر