[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations4315
h-index42
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 18
تعداد شماره ها: 36
تعداد مشاهده ی مقالات: 3197794
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 778864

مقالات دریافت شده: 845
مقالات پذیرفته شده: 340
مقالات رد شده: 486
مقالات منتشر شده: 337

نرخ پذیرش: 40.24
نرخ رد: 57.51

میانگین دریافت تا پذیرش: 411 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 535.9 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای پاسخ تصادفیده

زهرا یزاری، سید محمدرضا علوی،
جلد 8، شماره 2 - ( 12-1393 )
چکیده

روش پاسخ تصادفیده روشی برای جمع‌آوری اطلاعات درباره ویژگی‌های حساس بدون افشای هویت پاسخ‌دهنده است. مدل‌های پاسخ تصادفیده اختیاری، براساس این فرض که یک سوال حساس ممکن است برای یک پاسخ‌دهنده حساس باشد و برای دیگری حساس نباشد، بنا شده‌اند. در این مقاله یک مدل پاسخ تصادفیده اختیاری سه مرحله‌ای پیشنهاد و خواص آن در مطالعه‌ای شبیه‌سازی در محیط R بررسی شده است. با استفاده از این مدل، میانگین و سطح درآمد سرپرست خانوارهای دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز برآورد شده است.

سید محمد رضا علوی، محبوبه تاج الدینی،
جلد 9، شماره 2 - ( 12-1394 )
چکیده

معمولا در نمونه‌گیری پاسخگو به سوال‌های حساس پاسخ واقعی را نمی‌دهد. روش‌های پاسخ‌های تصادفیده برای حفاظت از محرمانگی پاسخ پاسخگو طراحی شده‌اند. در این مقاله تمرکز بر روش پاسخ تصادفیده برای متغیرهای کیفی بر اساس روش سیمونس است. با استفاده از ایده تکرار، روش جدید پاسخ تصادفیده مکرر معرفی و کارایی آن با روش سیمونس مقایسه شده است. سپس با این روش نسبت تقلب دانشجویان در امتحانات در دانشگاه شهید چمران اهواز برآورد گردیده است.

سید محمدرضا علوی، محمد جوهرزاده، رحیم چینی پرداز،
جلد 13، شماره 1 - ( 6-1398 )
چکیده

 معمولاً در بررسی‌های نمونه‌گیری هنگامی‌که سؤال حساس مستقیمی پرسیده شود، پاسخگو پاسخ واقعی را ارائه نمی‌کند. روش‌های پاسخ تصادفیده برای حفاظت از محرمانگی پاسخ‌ها مطرح شده‌اند. تمرکز این مقاله بر روش پاسخ تصادفیده در متغیرهای کیفی بر پایه روش سیمونس است. برای حفظ محرمانگی بیشتر با ترکیب دو روش جداگانه سیمونس، یک روش پاسخ تصادفیده مرکب جدید معرفی می‌شود و با استفاده از شبیه سازی در نرم افزار ‎R‎ کارایی روش تصادفیده پیشنهادی با روش سیمونس و روش تصادفیده علوی و تاج‌الدینی ‎(1394)‎ مقایسه می‌شود. با استفاده از روش تصادفیده پیشنهادی، نسبت تقلب دانشجویان در امتحانات دانشگاه شهید چمران اهواز برآورد شده‌است.


سید محمدرضا علوی، سارا نیری مازی، محمدرضا آخوند،
جلد 13، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده

در بسیاری از آمارگیری‌های نمونه‌ای متغیّرهای مورد علاقه همچون تقلب دانشجو دارای ماهیت حسّاس هستند. در چنین موقعیت‌هایی افراد به سؤال مستقیم پاسخ‌های نادرست می‌دهند یا از پاسخ دادن امتناع می‌ورزند. روش‌های مختلف غیرمستقیم از جمله روش پاسخ تصادفیده و روش تعداد اقلام برای جمع‌آوری اطلاعات حساس معرفی شده است. در این مقاله ابتدا یک روش تعداد اقلام جدید معرفی شده و سپس گونه تصادفیده آن با نام مدل تعداد اقلام تصادفیده معرفی می‌شود. برآوردی نااریب برای نسبت حساس با استفاده از این مدل به‌دست آورده می‌شود. واریانس این برآوردکننده و برآوردی برای این واریانس معرفی می‌شود. یک معیار کمی برای مقایسه توأم کارایی و محرمانگی معرفی می‌شود. با استفاده از شبیه‌سازی مدل پیشنهادی ارزیابی و کارایی و محرمانگی آن با روش تصادفیده سایمون مقایسه می‌شود. براساس این معیار برتری روش پیشنهادی بر سایمون نشان داده می‌شود. نسبت تقلب دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز با استفاده از مدل پیشنهادی برآورد می‌شود.


حامد سالمیان، عیسی محمودی، سید محمد رضا علوی،
جلد 18، شماره 1 - ( 6-1403 )
چکیده

 اغلب در بررسی‌های نمونه‌ای پاسخ ‌دهندگان از پاسخ دادن به برخی سؤالات با ماهیت حساس، خودداری می‌کنند. روش‌های پاسخ تصادفیده برای فاش نشدن راز پاسخ ‌دهنده طراحی شده‌اند. در این مقاله یک روش پاسخ تصادفیده کمی جدید معرفی شده و با انجام یک سری مطالعات شبیه‌سازی نشان می‌دهیم روش پیشنهادی نسبت به روش‌های جمعی  و  ضربی  ارجحیت دارد. سپس برآوردگر میانگین دو متغیر حساس را با استفاده از روش پاسخ تصادفیده پیشنهادی معرفی کرده و با به‌کار بردن پیشگوهای نااریب، برآوردگری برای کوواریانس بین دو متغیرحساس ارائه می‌دهیم. در یک مطالعه تجربی با استفاده از روش پیشنهادی، میانگین تعداد تقلب و میانگین میزان مصرف روزانه سیگار دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز همراه با واریانس آن‌ها برآورد شده و برآوردی برای کوواریانس بین آن‌ها ارائه می‌شود. 

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4660