[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 38
تعداد مشاهده ی مقالات: 3430013
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 916720

مقالات دریافت شده: 863
مقالات پذیرفته شده: 360
مقالات رد شده: 491
مقالات منتشر شده: 357

نرخ پذیرش: 41.71
نرخ رد: 56.89

میانگین دریافت تا پذیرش: 402 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 510.2 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای شبیه‌سازی مونت کارلو

عیسی محمودی، سمیه ابوالحسینی،
جلد 10، شماره 1 - ( 6-1395 )
چکیده

در این مقاله یک توزیع دو پارامتری جدید به عنوان تعمیمی از توزیع لیندلی، تحت عنوان توزیع لیندلی لگاریتمی با تابع نرخ شکست صعودی و وانی شکل معرفی می‌شود. توزیع جدید از ترکیب توزیع لیندلی و توزیع لگاریتمی به‌دست می‌آید. چندین ویژگی از توزیع جدید از جمله تابع چگالی، تابع نرخ شکست، چندک‌ها و گشتاورها محاسبه می‌شود. برآورد ماکسیمم درستنمایی با استفاده از الگوریتم EM به‌دست می‌آید. در نهایت برتری این توزیع نسبت به توزیع لیندلی، با استفاده از دو سری داده واقعی نشان داده می‌شود.


هدی کامرانفر، جواد اطمینان، مجید چهکندی،
جلد 14، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

سیستم تعمیرپذیری با دو نوع خرابی مورد مطالعه قرار گرفته ‌است. خرابی نوع یک با تعمیر مینیمال و خرابی نوع دو با تعویض سیستم برطرف می‌شود. طول ‌عمر سیستم تا اولین شکست از توزیع وایبول پیروی می‌کند و دو سیاست برای تعمیر سیستم در نظر گرفته می‌شود. در سیاست اول، سیستم پس از گذشت زمان T یا در اولین خرابی نوع دو و در سیاست دوم، سیستم پس از گذشت زمان T یا در  nامین خرابی نوع یک یا در  اولین خرابی نوع دو، هر کدام زودتر رخ دهد، تعویض می‌شود. هدف این مقاله ارائه یک نمایش کلی از تابع درستنمایی برای مدل‌های مورد بررسی است. آماره آزمون نسبت درستنمایی، برآوردهای ماکسیمم درستنمایی و فواصل اطمینان مجانبی نیز برای پارامترهای مورد نظر به‌دست می‌آیند. در پایان، شبیه‌سازی مونت کارلو برای توضیح نتایج، ارائه شده است.

فیروزه باستان، سیدمحمدتقی کامل میرمصطفائی،
جلد 15، شماره 2 - ( 12-1400 )
چکیده

در این مقاله، برآوردیابی و پیش‌بینی برای توزیع پواسن-نمایی بر اساس رکوردهای پایین و زمان‌های بین رکورد مورد مطالعه قرار می‌گیرند. برآوردیابی با روش‌های ماکسیمم درستنمایی و بیزی بر اساس دو تابع زیان متقارن و نامتقارن صورت می‌‍‌پذیرد. از آن‌جا که به نظر می‌رسد انتگرال‌های مرتبط با برآوردهای بیزی دارای فرم‌های بسته نیستند، از الگوریتم‌های متروپولیس-هستینگز درون گیبز و نمونه‌گیری نقاط مهم برای تقریب این انتگرال‌ها استفاده می‌شود. همچنین پیش‌بینی بیزی رکوردهای آینده نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. یک مطالعه شبیه‌سازی و یک مثال کاربردی برای ارزیابی و نشان دادن کاربرد نتایج مقاله و همچنین مقایسه نتایج عددی وقتی استنباط بر اساس رکوردها و زمان‌های بین رکورد است، با هنگامی که استنباط تنها بر اساس رکوردها صورت می‌پذیرد، ارائه می‌گردد.


عیسی محمودی، سودابه سجادی پناه، محمد صادق زمانی،
جلد 16، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

در این مقاله، روش نمونه‌گیری دو‌مرحله‌ای بهبود‌یافته پیرامون میانگین مدل خودبازگشتی مرتبه‌ اول مطالعه شده است. برآورد نقطه‌ای و فاصله‌ای  میانگین مدل بر اساس برآوردگرهای کمترین توان‌های دوم با شرط مینیمم‌سازی تابع مخاطره بررسی  شده است.  توزیع مجانبی برآوردگر میانگین نیز بر اساس قاعده‌ توقف نقطه‌ای ارائه شده است. هم‌چنین مطالعه‌ شبیه‌سازی مونت کارلویی برای بررسی کارایی روش پیشنهادی نسبت به روش اندازه‌ نمونه ثابت بهینه بر اساس  متغیر توقف، نسبت متغیر به اندازه‌ نمونه ثابت بهینه، برآورد میانگین، ریشه دوم میانگین توان‌های دوم خطا، نسبت تابع مخاطره حاصل از روش ارائه شده به مخاطرۀ  اندازه نمونه ثابت بهینه و  احتمال پوشش بازۀ اطمینان طراحی و اجرا شده است. در انتها، با به‌کارگیری داده‌ واقعی کاربرد روش ارائه شده مورد بررسی قرار گرفته است.

زهرا زندی، حسین بیورانی،
جلد 16، شماره 2 - ( 12-1401 )
چکیده

این مقاله برآوردگرهای انقباضی نوع-لیو را برای ضرایب مدل رگرسیونی خطی با حضور هم‌خطی چندگانه تحت اﻃﻼﻋﺎت زیﺮﻓﻀﺎ پیشنهاد می‌دهد. عملکرد برآوردگرهای معرفی شده از نظر کارایی نسبی آن‌ها از طریق شبیه‌سازی مونت کارلو و یک مجموعه داده واقعی با برآوردگر نوع-لیو مقایسه می‌شود. نتایج آشکار می‌کنند که برآوردگرهای معرفی شده نسبت به برآوردگر نوع-لیو عملکرد بهتری دارند.



صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4710