[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 37
تعداد مشاهده ی مقالات: 3369087
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 874048

مقالات دریافت شده: 861
مقالات پذیرفته شده: 358
مقالات رد شده: 490
مقالات منتشر شده: 355

نرخ پذیرش: 41.58
نرخ رد: 56.91

میانگین دریافت تا پذیرش: 403 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 514.6 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
13 نتیجه برای قابلیت اعتماد

شیوا اختریان، طاهره یعقوبی،
جلد 10، شماره 1 - ( 6-1395 )
چکیده

با توجه به کاربردهای گسترده سیستم‌های نرم‌افزاری، لزوم تولید نرم‌افزارهای تقریبا بدون خطا و با کیفیت بالا بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. قابلیت اعتماد نرم‌افزار یک رهیافت مهم برای ارزیابی کیفیت نرم‌افزار در نظر گرفته می‌شود. مدل‌سازی قابلیت اعتماد نرم‌افزار براساس فرایند پواسون ناهمگن یکی از روش‌های کاملا موفق در مهندسی قابلیت اعتماد نرم‌افزار می‌باشد. در این مقاله ابتدا مدل عمومی رشد قابلیت اعتماد بررسی می‌شود. سپس با در نظر گرفتن دو نوع خطای ساده و پیچیده و لحاظ کردن وابستگی بین خطاهای پیچیده و نیز تاخیر زمانی بین کشف و حذف خطاهای پیچیده به ارائه یک مدل تعمیم‌یافته قابلیت اعتماد نرم‌افزار پرداخته می‌شود. برآورد پارامترهای مدل پیشنهادی با استفاده از مجموعه داده‌های شکست دو پروژه نرم‌افزاری واقعی و از طریق نرم‌افزار انجام می‌شود. در پایان مدل پیشنهادی با دو مدل موجود با استفاده از معیارهای مختلف مقایسه می‌شود. نتایج نشان می‌دهد مدل ارائه شده در این تحقیق بر روی این مجموعه داده‌ها بهتر برازش شده، اطلاعات دقیق‌تری در مورد کیفیت نرم‌افزار ارائه می‌کند.


فاطمه حوتی، جعفر احمدی،
جلد 10، شماره 1 - ( 6-1395 )
چکیده

در این مقاله ضمن یادآوری تابع چندک، برخی از اندازه‌های قابلیت اعتماد مبتنی بر آن بازنویسی شده، سپس  آنتروپی مانده‌ی تجمعی پویا را بر اساس تابع چندک به دست آورده و برخی از ویژگی‌های آن مطالعه  شده است. در ادامه توزیع‌های آماری یکنواخت، نمایی و پارتو بر اساس آنتروپی مانده‌ی تجمعی پویا مبتنی بر تابع چندک  مشخص‌سازی شده است.  آنگاه  برآوردگر ساده‌ای برای این آنتروپی معرفی و رفتار آن برای توزیع نمایی بررسی شده است. در انتها نیز بحث و نتیجه‌گیری ارائه شده است.


شاهرخ هاشمی بصر، ابراهیم صالحی،
جلد 11، شماره 1 - ( 6-1396 )
چکیده

سیستم‌های (n-k+1) از n یکی از مهمترین انواع سیستم‌های منسجم هستند که کاربردهای زیادی در زمینه‌های مختلف مهندسی دارند. در این مقاله متغیر تعمیم زمان از کار افتادگی واحدهای شکست خورده سیستم‌های (n-k+1) از n هنگامی که سیستم در زمان t>0 از کار افتاده باشد، مورد مطالعه قرار می‌گیرد. ابتدا سیستم‌های موازی شامل دو واحد تبادل‌پذیر را در نظر گرفته و با استفاده از تابع مفصل فارلی-گامبل-مورگنسترن رفتار تابع میانگین زمان از کارفتادگی واحدهای شکست خورده سیستم مورد بررسی قرار می‌گیرد. سیستم‌های (n-k+1) از n با واحدهای تبادل‌پذیر را در بخش بعدی در نظر گرفته و در ادامه برخی ویژگی‌های ترتیب تصادفی تعمیم زمان از کار افتادگی برای این نوع سیستم‌ها بر اساس یک یا دو نمونه ارائه می‌شود.


شهرام یعقوب زاده،
جلد 14، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

در این مقاله، برآورد E-بیزی پارامتر قابلیت اعتماد (P(Y

رضا زارعی، شهرام یعقوب زاده شهرستانی،
جلد 14، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

در این مقاله رویکرد بیز و بیز تجربی در برآورد تابع قابلیت اعتماد مدل تنش-مقاومت چندمولفه‌ای در حالتی‌که متغیرهای تنش و مقاومت دارای توزیع‌ رایلی تعمیم‌یافته با پارامترهای شکل متفاوت و پارامتر مقیاس یکسان هستند، مورد مطالعه قرار می‌گیرد. برآورد بیز، بیز تجربی و ماکسیمم درستنمایی تابع قابلیت اعتماد  در دو حالت معلوم  و نامعلوم پارامتر مقیاس  تحت تابع زیان درجه دوم خطا ارائه می‌شود. سپس به روش شبیه‌سازی مونت‌کارلو و با استفاده از دو مجموعه داده واقعی، برآوردگرهای پیشنهادی تابع قابلیت اعتماد با یکدیگر و با برآورد ماکسیمم درستنمایی متناظرشان مقایسه می‌شوند.


مجید چهکندی، جلال اطمینان، محمد خنجری صادق،
جلد 15، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

افزونگی و کاهش دو روش اصلی برای بهبود قابلیت اعتماد سیستم هستند. در روش افزونگی، قابلیت  اعتماد سیستم با افزودن مولفه‌های اضافی به برخی از مولفه‌های اصلی سیستم بهبود می‌یابد. در روش کاهش قابلیت اعتماد سیستم با کاهش نرخ شکست همه یا برخی از مولفه‌های سیستم افزایش می‌یابد. این مقاله به بررسی هم‌ارزی بین روش‌های افزونگی و کاهش براساس مفهوم عامل‌های هم‌ارزی قابلیت اعتماد می‌پردازد. یک فرمول بسته برای محاسبه عامل هم‌ارزی بقاء به‌دست می‌آید. این عامل، میزان کاهش در نرخ خطر مولفه‌(های) یک سیستم برای اینکه قابلیت اعتماد آن برابر با زمانی باشد که به یکی از روش‌های افزونگی بهبود یافته است را مشخص می‌کند. تاثیر اندازه اهمیت مولفه نیز در نتایج به‌دست آمده، مورد مطالعه قرار گرفته ‌است.


جلال اطمینان، محمد خنجری صادق، مجید چهکندی،
جلد 16، شماره 2 - ( 12-1401 )
چکیده

 در این مقاله  سیستم‌های سری و موازی با مولفه‌های دو به دو مستقل و هم توزیع  در نظر گرفته شده است.  قابلیت اعتماد  سیستم‌ها  با روش کاهش  افزایش یافته است. در روش کاهش، قابلیت اعتماد  سیستم با کاهش نرخ شکست زیرمجموعه‌ای از مولفه‌‌های اصلی سیستم با ضرب عامل 0<ρ<1  در تابع نرخ شکست مولفه بهبود می‌یابد. شکل کلی برای تعدادی از عامل‌های هم‌ارزی قابلیت اعتماد بدست آمده است. این عامل‌ها برای مقایسه کارایی سیستم‌ها مفید هستند. روش کاهش، به عنوان حالت خاص مدل نرخ شکست متناسب مورد بحث و بررسی قرار گرفته و  شرط‌های کافی برای مقایسه سالخوردگی نسبی سیستم‌های سری و موازی بهبود یافته تحت مدل نرخ‌های شکست متناسب و روش کاهش،  مورد کنکاش قرار گرفته است. 

آقا علی رستمی، دکتر محمد خنجری صادق، دکتر محمد خراشادیزاده،
جلد 16، شماره 2 - ( 12-1401 )
چکیده

در این مقاله برآورد  R{r,k}= P(X{r:n1} < Y{k:n2}) در صورتی که تنش X  و مقاومت Y  دو متغیر تصادفی مستقل دارای توزیع نمایی معکوس با پارامترهای مقیاس مجهول هستند در نظر گرفته شده است. برآورد ماکسیمم درستنمایی R{r,k}   و بازه اطمینان مجانبی برای آن بدست آورده شده است. مطالعات شبیه‌سازی و عملکرد این مدل برای دو مجموعه داده واقعی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
 
مهدیه مظفری، محمد خنجری صادق، محمد قاسم اکبری، غلامرضا جسامیان،
جلد 17، شماره 1 - ( 6-1402 )
چکیده

در این مقاله، بر پایه مفهوم  α-شک و رابطه آن با α-برش یک عدد فازی، به بررسی برخی از مفاهیم قابلیت اعتماد پرداخته شده است. برای این منظور، در صورت معلوم بودن توزیع طول عمر مؤلفه‌های سیستم با استفاده از تعریف متغیر تصادفی فازی مقیاس مبتنی بر α-شک برخی از معیارهای قابلیت اعتماد مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین، در صورت نامعلوم بودن توزیع طول عمر مؤلفه‌ها یا در دسترس بودن فقط مشاهدات فازی طول عمر مؤلفه‌ها، از تابع توزیع تجربی داده‌های فازی برای تخمین قابلیت اعتماد استفاده گردیده و برای شرح بیشتر نتایج، مثال‌هایی ارائه شده است.

 
علی رستمی، محمد خنجری صادق، محمد خراشادی زاده،
جلد 17، شماره 1 - ( 6-1402 )
چکیده

در این مقاله، قابلیت اعتماد تنش-مقاومت یک سیستم منسجم در حالت تنش در سطح مولفه در نظر گرفته شده است.
سیستم‌های منسجم سری، موازی و رادار مورد بررسی قرار می‌گیرند. برای سیستم‌های $ 2 $-مولفه‌ای سری یا موازی و سیستم رادار، این قابلیت اعتماد بر اساس توزیع نمایی و به روش‌های ماکسیمم درستنمایی، نااریب بطور یکنواخت با کمترین واریانس و بیز، برآورد می‌شود. همچنین برای بررسی عملکرد برآوردگرها مطالعات شبیه‌سازی انجام شده‌اند و داده‌های واقعی تحلیل می‌شوند.

 
خانم فاطمه سادات میرصدوقی، دکتر اکرم کهن سال،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1402 )
چکیده

در این مقاله، تحت نمونه‌های سانسور فزاینده پیوندی بهبود یافته، برآورد بیزی پارامتر قابلیت اعتماد چندمؤلفه‌ای با مؤلفه‌های مقاومت غیر یکسان در توزیع گومپرتز تعمیم‌یافته یکه، بررسی می‌شود. این مسئله در سه حالت مختلف حل شده است. در حالت اول، فرض می‌شود که متغیرهای تنش و مقاومت دارای پارامترهای غیر مشترک نامعلوم هستند. در حالت دوم  فرض می‌شود که متغیرهای تنش و مقاومت دارای دو پارامتر مشترک و یک پارامتر غیر مشترک هستند به‌طوری‌که همه این پارامترها نامعلومند. در حالت سوم، فرض می‌شود که متغیرهای تنش و مقاومت دارای دو پارامتر مشترک معلوم و یک پارامتر غیر مشترک نامعلوم هستند. در هر کدام از این حالت‌ها، برآورد بیزی پارامتر قابلیت اعتماد چندمؤلفه‌ای با مؤلفه‌های مقاومت غیر یکسان، به‌دست می‌آیند. در نهایت با روش شبیه‌سازی مونت کارلو عملکرد برآوردهای مختلف با هم مقایسه شده و نتایج روی یک سری داده واقعی پیاده‌سازی می‌شوند.


خانم مهدیه مظفری، دکتر محمد خنجری صادق، دکتر محمد قاسم اکبری، دکتر غلامرضا حسامیان،
جلد 18، شماره 1 - ( 6-1403 )
چکیده

در این مقاله، آماره‌های مرتب فازی را بر پایه مفهوم  α-شک بیان کرده و به بررسی برخی از کاربردهای آن در قابلیت اعتماد پرداخته شده است. برای این منظور، در صورت معلوم بودن توزیع طول عمر مؤلفه‌های سیستم، برخی از معیارهای قابلیت اعتماد i-امین آماره‌ مرتب با استفاده از تعریف متغیر تصادفی فازی مقیاس مبتنی بر α-شک مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین، در صورت نامعلوم بودن توزیع طول عمر مؤلفه‌ها یا در دسترس بودن فقط مشاهدات فازی طول عمر مؤلفه‌ها، از تابع توزیع تجربی داده‌های فازی برای تخمین قابلیت اعتماد بر اساس آماره‌های مرتب استفاده گردیده و برای شرح بیشتر نتایج، مثال‌هایی ارائه شده است.
محمد شفاعی نوقابی، محمد خراشادیزاده،
جلد 19، شماره 1 - ( 6-1404 )
چکیده

در این مقاله با معرفی یک تعمیم جدید از توزیع لگ-لوژستیک، ویژگی‌ها و برآورد پارامترهای آن مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرد. در این توزیع با اضافه شدن یک پارامتر، نشان داده می‌شود که با افزایش این پارامتر، شکل آن متقارن‌تر و کشیدگی آن کمتر می‌شود. همچنین بر خلاف توزیع اولیه، در توزیع جدید گشتاورهای توزیع و تابع چندکی آن همواره وجود دارد. علاوه بر این نشان داده می‌شود که در توزیع جدید، شاخص‌های قابلیت اعتماد مانند تابع نرخ شکست و تابع میانگین مانده عمر  و ترتیب‌های تصادفی از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار هستند. همچنین ضمن برآورد پارامترهای توزیع به روش‌های نمودار لگ-لوژستیک  و درستنمایی ماکسیمم، به کمک مطالعات شبیه سازی، کارایی و سازگاری برآوردگرها بررسی شد. در نهایت با اجرای مدل جدید به روی داده‌های واقعی در حوزه تجهیزات هوابرد و  بیماران سرطان ریه کاربردی بودن مدل نشان داده شد.



صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4700