[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: ۱۹
تعداد شماره ها: ۳۷
تعداد مشاهده ی مقالات: ۳۳۸۶۰۴۷
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: ۸۸۳۴۹۴

مقالات دریافت شده: ۸۶۱
مقالات پذیرفته شده: ۳۵۸
مقالات رد شده: ۴۹۰
مقالات منتشر شده: ۳۵۵

نرخ پذیرش: ۴۱,۵۸
نرخ رد: ۵۶,۹۱

میانگین دریافت تا پذیرش: ۴۰۳ روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: ۵,۷ روز
میانگین پذیرش تا انتشار: ۵۱۴,۶ روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای رگرسیون لوژستیک

مریم ترک‌زاده ماهانی، سروش علیمرادی،
جلد ۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۸ )
چکیده

یکی از ابارهایی که برای تعیین اثرات غیرخطی و اثرات متقابل بین متغیرهای تبیینی در یک مدل رگرسیون لوژستیک به کار می‌رود، استفاده از شبکه‌های عصبی واحد ضربی تکاملی است. به منظور براورد پارامترهای مدلی که بدین صورت به دست می‌آید. یک روش ترکیبی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ ین روش از ترکیب دو ابزار بهینه‌ساز کلاسیک و الگوریتم تکاملی ساخته می‌شود. در این ماله ساختار شبکه‌های عصبی به گونه‌ای تغییر داده می‌شود که تمام پارامترهای مدل با یک الگوریتم تکاملی قابل براورد باشند. سپس دو روش براورد مورد مقایسه قرار گرفته و نتایج نشان می‌دهد که براورد پارامترها با الگریتم‌های تکاملی منجر به مدلی می‌شود که از نظر معیار اطلاع آکائیک نسبت به مدل لوژستیک معمولی دقیق‌تر است، اما استفاده از روش ترکیبی، مدل بهتری را نتیجه می‌دهد.

آرزو مجیری، سروش علیمرادی، محمدرضا احمدزاده،
جلد ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۲ )
چکیده

یک روش آماری رایج برای دسته‌بندی، استفاده از مدل‌های رگرسیون لوژستیک است. این روش با درنظرگرفتن اثرات خطی از ویژگیهای افراد یا اشیا به مدل‌سازی احتمالات پسین عضویت در هر دسته می‌پردازد. در عمل این گمان وجود دارد که اثرات غیرخطی ویژگی‌ها می‌توانند نقش موثری در دسته‌بندی صحیح مشاهدات داشته باشند. اما مسئله‌ای که در پی ورود اثرات غیرخطی به مدل لوژستیک مطرح می‌شود، برآوردیابی پارامترها است. تحقیقات در سال‌های اخیر با فرض اثرات غیرخطی مانند اثرات متقابل و توابع پایه شعاعی گاوسی در مدل، برای پاسخ به مسئله برآوردیابی، استفاده ترکیبی از ابزارهایی مانند شبکه‌های عصبی تکاملی و روشهای برآوردیابی ماکسیمم درستنمایی را پیشنهاد کرده‌اند. در این مقاله نوعی از توابع پایه شعاعی با نام توابع چندربعی معکوس به عنوان اثرات غیرخطی در مدل لوژستیک در نظر گرفته می‌شود و با روش ترکیبی، پارامترهای مدل برآورد می‌شوند. آزمایشات تجربی برای مقایسه مدلهای پیشنهادی در این مقاله، با استفاده از دادههای پزشکی و دادههای واقعی مربوط به یک کارخانه تولید فولاد انجام گرفته است. نتایج نشان می‌دهد که حضور توابع چندربعی معکوس نسبت به توابع گاوسی در مدل، میتواند باعث افزایش دقت دسته‌بندی شود

میثم مقیم بیگی،
جلد ۱۶، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۱ )
چکیده

در این مقاله یک مدل رگرسیون لوژستیک چند جمله‌ای نیمه پارامتری برای رده‌بندی پیکربندی‌های برچسب‌دار معرفی شده است. در مدل رگرسیونی متغیر تبینی تابع هسته‌ای است که با استفاده از معیار توان-واگرایی به‌دست آمده است. همچنین متغیر پاسخ به‌صورت رسته‌ای بوده و رده هر پیکربندی را نشان می‌دهد. این مدل رگرسیونی نیمه‌ پارامتری بر اساس فواصل تعریف شده در فضای شکل معرفی شده و به همین دلیل میزان رده‌بندی درست اشکال با استفاده از این روش در مقایسه با روش‌های پیشین بهبود یافته است‎. عملکرد این مدل در قالب یک مطالعه شبیه‌سازی مورد بررسی قرار گرفته است. در انتها نیز کاربردی از این روش در رده‌بندی دو مجموعه داده واقعی به نمایش گذاشته شد. همچنین روش ارائه شده در این مقاله با روش‌های معرفی شده در نوشتگان مقایسه گردید که نشان از عملکرد مناسب این روش در رده‌بندی پیکربندی‌ها دارد.


مریم مالکی، حمید رضا نیلی ثانی، محمد قاسم اکبری،
جلد ۱۸، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۳ )
چکیده

در این مقاله، موضوع طبقه‌بندی داده‌ها مدنظر قرار داده می‌شود که در آن متغیر پاسخ  به‌صورت دو یا چند ارزشی و متغیرهای پیشگو متغیرهای معمولی هستند اما، خطاها علاوه بر ماهیتی تصادفی، ماهیتی ابهامی نیز دارند. در این صورت متغیر پاسخ نیز متغیر تصادفی فازی است. بر این اساس مدلی بر پایه رگرسیون لوژستیک صورت‌بندی کرده و برآورد ضرایب با استفاده از روش کمترین توان‌های دوم بدست آورده می‌شود.  با یک مثال نتایج حاصله برای حالت یک متغیر مستقل تشریح می‌گردند. در پایان روابط بازگشتی برای محاسبه برآورد پارامترها ارائه می‌شوند. این روابط بازگشتی می‌توانند در یادگیری ماشین و برای طبقه‌بندی داده‌های بزرگ مورد استفاده قرار گیرند.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4700