[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 37
تعداد مشاهده ی مقالات: 3369087
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 874048

مقالات دریافت شده: 861
مقالات پذیرفته شده: 358
مقالات رد شده: 490
مقالات منتشر شده: 355

نرخ پذیرش: 41.58
نرخ رد: 56.91

میانگین دریافت تا پذیرش: 403 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 514.6 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای توزیع وایبل

امل ساکی مالحی، ابراهیم حاجی زاده، کامبیز احمدی،
جلد 6، شماره 1 - ( 6-1391 )
چکیده

مدل‌های تحلیل بقا معمولا براساس فرض همگن بودن جامعه مورد مطالعه قرار می گیرند. این در حالی است که به دلیل اثرات تصادفی فردی غیرقابل مشاهده، چنین فرضی اغلب واقع گرایانه نیست. در واقع عدم در نظر گرفتن اثرات فردی در تحلیل بقا منجر به نتایج غیرواقعی می‌شود. لذا در این حالت مدل‌های آمیخته با اثرات تصادفی پیشنهاد می‌شوند که در تحلیل بقا به مدل‌های شکنندگی مشهور هستند. در این مقاله توزیع خانواده واریانس توانی به عنوان خانواده کلی و توزیع‌های گاما و وارون گاوسی به عنوان دو حالت خاص برای اثرات شکنندگی تصادفی معرفی و ارزیابی می‌شوند. سپس با استفاده از مدل‌های شکنندگی پارامتری خطرات متناسب با توزیع وایبل برای مخاطره پایه و توزیع گاما و وارون گاوسی برای اثرات شکنندگی، داده‌های مربوط به بقای مبتلایان به سرطان کولورکتال تحلیل شده‌اند


الهام بصیری، سید مهدی صالحی،
جلد 14، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

امروزه استنباط براساس نمونه‌­های سانسور شده توسط پژوهش­­‌گران زیادی مورد مطالعه قرار گرفته است. یکی از معمول‌­ترین روش‌­های سانسور، سانسور فزاینده نوع دو از راست است.  در این روش از سانسور، n‎ واحد در آزمایش قرار می­‌گیرند و در زمان از کارافتادگی هر واحد تعدادی از واحدهای باقیمانده از آزمایش خارج می‌شوند. این کار ادامه می‌یابد تا به ازای یک مقدار از قبل تعیین شده مانند ‎m، زمان‌های از کارافتادگی m واحد ثبت شوند و سپس آزمایش خاتمه می­‌یابد. برای تعیین بهترین تعدادی که در ابتدا برای واحدهای تحت آزمایش قرار می‌گیرند معیارهای متفاوتی می‌توان در نظر گرفت که یکی از مهم‌ترین آن‌ها معیار هزینه است. در این مقاله با در نظر گرفتن تابع هزینه و توزیع وایبل برای طول عمر داده‌های مورد بررسی و طرح‌های سانسور مختلف، به تعیین بهترین مقدار برای اندازه نمونه اولیه یعنی ‎n پرداخته می‌شود. به‌منظور ارزیابی نتایج بدست آمده یک مثال عددی براساس داده‌های واقعی ارائه شده‌‌ است.


مهران نقی زاده قمی،
جلد 14، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

در آمار کلاسیک، براساس اطلاعات نمونه‌ای و به کمک  برآوردگرهای معمول مانند برآوردگرهای ماکسیمم درستنمایی به برآوردیابی پارامتر مورد علاقه می پردازند. در آمار بیزی، براساس اطلاعات پیشینی و با ترکیب آن با اطلاعات نمونه‌ای برآوردگرهای بیزی به دست می‌آیند. اما در بسیاری از موقعیت‌های کاربردی، پژوهشگر دارای اطلاعاتی درباره پارامتر نامعلوم به‌صورت یک حدس یا گمان است. با ترکیب این اطلاعات غیرنمونه‌ای با اطلاعات نمونه‌ای و اطلاعات موجود در توزیع پیشینی، می‌توان برآوردگرهای انقباضی بیزی را به دست آورد که در حوزه آمار نیمه‌کلاسیک قرار می‌گیرند. در این مقاله، کلاسی از برآوردگرهای انقباضی بیزی برای پارامتر مقیاس توزیع وایبل به عنوان تعمیمی از برآوردگرهای موجود  ارائه می‌شود و اریبی و مخاطره آن‌ها تحت تابع زیان لاینکس مورد بررسی قرار می‌گیرند. سپس با استفاده از یک مجموعه داده واقعی، برآوردگرهای  پیشنهادی مقایسه می‌شوند.  

مطهره زعیم زاده، جعفر احمدی، بهاره خطیب آستانه،
جلد 15، شماره 2 - ( 12-1400 )
چکیده

در این مقاله الگوی طول عمر برمبنای سیستم‌های سری با تعداد مؤلفه‌های تصادفی از خانواده توزیع‌های سری توانی در نظر گرفته شد. ابتدا  نتایج نظری پایه به‌دست آمده  که در ادامه از آن‌ها در مسئله بهینه‌سازی تعداد مؤلفه‌ها در سیستم‌های سری استفاده شده است. متوسط طول عمر سیستم، تابع هزینه و زمان کل آزمایش به عنوان معیارهای بهینه‌سازی تعداد مؤلفه‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند. مسئله با جزئیات برای حالتی که طول عمر مؤلفه‌های سیستم دارای توزیع وایبل و تعداد مؤلفه‌ها دارای توزیع هندسی، لگاریتمی یا پواسن بریده‌شده در صفر باشد، بررسی  و نتایج به صورت تحلیلی و عددی بیان شده است. در پایان با ارائه یک مثال، از نتایج به‌دست آمده برای تحلیل داده‌های واقعی استفاده شده است.


اقای بهرام حاجی جودکی، اقای رضا هاشمی، اقای سلیمان خزائی،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1402 )
چکیده

در این مقاله یک مدل آمیخته فرایند دیریکله جدید با هسته وارون وایبل تعمیم‌یافته پیشنهاد شده است. پس از تعیین توزیع پیشین پارامترها در مدل پیشنهادی، برای نمونه‌گیری از توزیع پسین توام پارامترها از روش‌های مونت کارلوی زنجیره مارکف استفاده شده است. عملکرد مدل پیشنهادی با تحلیل چندین مجموعه داده واقعی و شبیه‌سازی شده مورد بررسی قرار گرفته است. در مجموعه داده‌های واقعی برخی از داده‌ها سانسور شده از راست هستند. همچنین در این مقاله پتانسیل مدل پیشنهادی برای خوشه‌بندی کردن داده‌ها بکار گرفته شده است. نتایج بدست آمده نشان دهنده عملکرد مطلوب مدل پیشنهادی است.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4700