[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 37
تعداد مشاهده ی مقالات: 3369087
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 874048

مقالات دریافت شده: 861
مقالات پذیرفته شده: 358
مقالات رد شده: 490
مقالات منتشر شده: 355

نرخ پذیرش: 41.58
نرخ رد: 56.91

میانگین دریافت تا پذیرش: 403 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 514.6 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای استنباط بیزی

نرگس نجفی، حسین بیورانی،
جلد 4، شماره 1 - ( 6-1389 )
چکیده

در این مقاله ابتدا به معرفی فاصله های p-تحمل با کمترین زیان پسین پرداخته و سپس به کمک تابع زیان توان دوم خطا و استفاده از سه روش متوسط طول، متوسط همگرائی و بدترین برآمد به محاسبه اندازه نمونه برای برآورد پارامتر ɵدر توزیع نرمال با توزیع پیشین نرمال پرداخته می شود.
عبدالله صفری، علی شریفی، حمید پزشک، پیمان نیکچی، سید امیر مرعشی، چنگیز اصلاحچی،
جلد 6، شماره 2 - ( 12-1391 )
چکیده

روش های استنباط متعددی برای شبکه های ژنی وجود دارد، ولی در همه آن ها تنها از اطلاعات نمونه استفاده می شود و کمتر مواردی وجود دارد که از اطلاعات گذشته یا اطلاعات موازی استفاده شده باشد. در این پژوهش به استنباط بیزی شبکه های ژنی پرداخته می شود. تلاش می شود از اطلاعات موجود در قالب یک الگوی بیزی استفاده شود. بدیهی است با به کارگیری توزیع پیشین مناسب و توجه به عدم استقلال پارامترهای موجود در شبکه های ژنی تعیین الگویی مورد نظر است که بتوان نتایج بهتری را نسبت به اطلاعات گذشته و نیز اطلاعات موجود در نمونه ها به دست آورد. به علاوه ابر پارامترها به دو روش برآورد می شوند و نتایج آن در یک مطالعه شبیه سازی مبتنی بر نمونه گیری گیبز مورد بررسی قرار گرفته، معایب و مزایای هر یک از آن ها بیان خواهند شد


علی آقامحمدی، سکینه محمدی،
جلد 9، شماره 2 - ( 12-1394 )
چکیده

در بسیاری از مطالعات علوم پزشکی برای بیان سیر بیماری و تا ثیر درمان از مطالعات طولی استفاده می‌شود، که در آن پاسخ‌ها به طور مکرر در طول زمان  اندازه‌گیری می‌شوند. اما گاهی این پاسخ‌ها دو حالته و گسسته هستند. اخیرا روش‌های رگرسیون چندکی دودویی برای تحلیل  این نوع داده‌ها مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله مدل رگرسیون چندکی با تاوان لاسو و لاسوی تطبیق‌پذیر برای داده‌های طولی با پاسخ‌های دوحالته  ارائه شده و هر دو روش از دیدگاه آمار بیزی مورد تحلیل قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه در هر دو روش توزیع‌های پسینی پارامترها به شکل بسته قابل حصول نیستند، توزیع‌های پسینی شرطی کامل پارامترها محاسبه شده و از الگوریتم نمونه‌گیری گیبز برای استنباط استفاده می‌شود. برای مقایسه کارایی روش‌های ارائه شده با روش‌های متداول، مطالعه شبیه‌سازی انجام شده و در پایان نیز نحوه کاربست مدل‌ها در قالب مثال کاربردی شرح داده خواهد شد.

سید مرتضی نجیبی، موسی گل‌علی‌زاده، محمدرضا فقیهی،
جلد 9، شماره 2 - ( 12-1394 )
چکیده

در این مقاله راه حل‌های احتمالاتی مسئله انطباق ساختار سوم پروتئین و تفاوت آن با الگوریتم‌های قطعی مطالعه و بررسی می‌شود. برای این منظور دو مدل احتمال بیزی معرفی و راه حلی در خصوص اضافه کردن اطلاعات توالی و نوع اسید آمینه (ساختار اول) به آن ارائه خواهد شد. همچنین نحوه برآورد پارامترهای انطباق به کمک الگوریتم مونت کارلوی زنجیر مارکف و نمونه‌گیری از توزیع پسین معرفی می‌شود. در نهایت نحوه کاربست این روش‌ها در انطباق پروتئین‌ها نشان داده شد و برآورد پارامترها در مدل‌های متفاوت برای یک مجموعه داده واقعی ارزیابی و مقایسه خواهد شد.

علیرضا بهشتی، حسین باغیشنی، محمدحسن بهزادی، غلامحسین یاری، دنیل تورک،
جلد 19، شماره 1 - ( 6-1404 )
چکیده

داده‌های حاصل از اندازه‌گیری شاخص‌های مالی و اقتصادی، مانند قیمت مسکن، عموما به‌طور فضایی همبسته و ناهمگن هستند. مدل‌های اقتصادسنجی فضایی برای لحاظ کردن وابستگی موجود در این داده‌ها پرطرفدار هستند. اما مدل‌بندی کارای ناهمگنی فضایی هنوز مورد سوال است. معمولا از رگرسیون وزنی جغرافیایی برای مدل‌بندی ناهمگنی موضعی داده‌های فضایی استفاده می‌شود. این رده از مدل‌ها برای داده‌های فضایی همگن در چند زیرناحیه، بیش از حد پیچیده هستند. در این مقاله، از یک رهیافت مبتنی بر خوشه‌بندی فضایی برای شناسایی زیرنواحی همگن استفاده می‌شود. سپس، در هر زیرناحیه، مدل‌های اقتصادسنجی فضایی بیزی به داده‌ها برازش داده می‌شوند. با توجه به پیچیدگی توزیع پسین مدل‌های پیشنهادی و دوری از مشکلات الگوریتم‌های MCMC، از روش تقریب لاپلاس آشیانه‌ای جمع‌بسته استفاده می‌شود. آنگاه در یک مطالعه شبیه‌سازی، عملکرد رهیافت پیشنهادی ارزیابی و نحوه کاربست رهیافت دومرحله‌ای پیشنهادی برای تحلیل داده‌های قیمت مسکن در شهر مشهد ارائه خواهد شد.



صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4700