[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 38
تعداد مشاهده ی مقالات: 3430013
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 916720

مقالات دریافت شده: 863
مقالات پذیرفته شده: 360
مقالات رد شده: 491
مقالات منتشر شده: 357

نرخ پذیرش: 41.71
نرخ رد: 56.89

میانگین دریافت تا پذیرش: 402 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 510.2 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای گلعلی زاده

موسی گلعلی زاده، صدیقه نورانی،
جلد 16، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

 امروزه  مشاهدات اندازه‌گیری شده در بسیاری از حوزه‌های علمی، مثل علوم زیستی اغلب بُعد بالا هستند، به این معنی که تعداد متغیرها از تعداد نمونه بیشتر است. ‌یکی از مشکلاتی که در خوشه‌بندی مدل‌مبنای اینگونه داده‌ها رخ می‌دهد برآورد تعداد زیادی پارامتر است. برای رفع چنین مشکلی، ابتدا باید بُعد داده‌ها را قبل از خوشه‌بندی کاهش داد که این امر  می‌تواند از طریق روش‌های کاهش بُعد انجام شود. یک رویکرد اخیر  در این زمینه‌ که مورد توجه فراوان قرار گرفته روش تصویرهای ‌تصادفی است. در مقاله حاضر این روش از هر دو منظر نظری و کاربردی  مورد بررسی قرار گرفته و برتری آن در مقایسه با برخی رویکردهای مرسوم کاهش بُعد مانند تحلیل مولفه‌های اصلی و روش انتخاب متغیر  در تحلیل سه مجموعه داده‌ واقعی نشان داده شده است. 

خانم فروزان جعفری، دکتر موسی گلعلی زاده،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1402 )
چکیده

مدل اثرهای آمیخته از جمله ابزارهای قوی آماری است که برای مدل‌بندی ارتباط بین متغیر پاسخ و متغیرهای تبیینی در تحلیل داده‌هایی با ساختار سلسله مراتبی به‌کار می‌رود. زمانی‌که توزیع خطاها غیر نرمال باشد، برآوردگرهای به‌دست آمده در این  مدل‌ها با  استفاده از هر یک از روش‌های کمترین توان دوم خطاها و ماکسیمم درستنمایی  از  کارایی لازم برخوردار نیستند.  در این‌گونه مواقع می‌توان از مدل رگرسیون چندکی آمیخته به‌عنوان جایگزین استفاده کرد. به‌علاوه،  زمانی‌که تعداد متغیرهای مورد بررسی در این نوع مدل‌بندی افزایش می‌یابد، رگرسیون چندکی آمیخته تاوانیده یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش دقت پیشگویی و تفسیرپذیری مدل است. در این مقاله  با در نظر گرفتن توزیع لاپلاس نامتقارن برای اثرهای تصادفی، یک مدل تاوانیده دوگانه به عنوان تابعی همزمان از اثرهای تصادفی و  پارامترهای مدل پیشنهاد می‌شود. سپس، عملکرد روش پیشنهادی با استفاده از مطالعه  شبیه‌سازی آماری مورد ارزیابی قرار گرفته و بحث راجع به  نتایج حاصل به همراه مقایسه با برخی مدل‌های رقیب ارائه می‌شود. به‌علاوه، کاربستی از آن در تحلیل یک مثال واقعی نمایش داده خواهد شد.


خانم نیلیا موسوی، دکتر موسی گلعلی زاده،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1402 )
چکیده

پیشرفت سرطان در بین بیماران را می‌توان از طریق ایجاد مجموعه‌ای از نشانگرهای ژن با روش‌های تحلیل آماری داده‌ها بررسی کرد. اما یکی از مشکلات اساسی در مطالعه آماری این نوع داده‌ها وجود تعداد زیاد ژن‌ها در مقابل تعداد کم نمونه‌هاست. بنابراین، استفاده از روش‌های کاهش ابعاد برای حذف و یافتن تعداد بهینه‌ای از ژن‌ها برای پیش‌بینی صحیح رده‌های موردنظر، امری ضروری است. از طرفی، انتخاب یک روش کاهش ابعاد مناسب، می‌تواند به استخراج اطلاعات ارزشمند و افزایش کارایی یادگیری کمک کند. در این پژوهش از رویکرد یادگیری دسته‌ای به نام دسته ماشین بردار پشتیبان تصادفی برای یافتن مجموعه ویژگی بهینه، استفاده می‌شود. در تحلیل داده‌های واقعی مقاله حاضر، نشان داده می‌شود با تبدیل داده‌های بُعد بالا به زیرفضاهایی با بُعد پایین‌تر و ترکیب مدل‌های ماشین بردار پشتیبان، علاوه بر یافتن مجموعه‌ای از ژن‌‌های موثر در بروز سرطان پروستات، دقت رده‌بندی نیز افزایش می‌یابد.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4710