[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: ۱۹
تعداد شماره ها: ۳۸
تعداد مشاهده ی مقالات: ۳۵۱۰۳۷۲
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: ۹۵۶۳۶۸

مقالات دریافت شده: ۸۶۷
مقالات پذیرفته شده: ۳۶۳
مقالات رد شده: ۴۹۲
مقالات منتشر شده: ۳۶۰

نرخ پذیرش: ۴۱,۸۷
نرخ رد: ۵۶,۷۵

میانگین دریافت تا پذیرش: ۴۰۰ روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: ۵,۷ روز
میانگین پذیرش تا انتشار: ۵۱۰,۲ روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۵ نتیجه برای نصیری

محمد نصیری فر، محمد رضا آخوند، محمدرضا زادکرمی،
جلد ۱۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۸ )
چکیده

پارامتر قابلیت اطمینان برای اکثر خانواده‌ توزیع‌های حاشیه‌ای با فرض استقلال بین دو مؤلفه‌ قدرت و تحمل برآورد شده است، اما متأسفانه کم‌تر در مورد دو مؤلفه بهم وابسته بحث شده است. به‌تازگی روشی مبتنی بر تابع مفصل برای برآورد پارامتر قابلیت اطمینان تحت فرض وجود همبستگی بین مولفه‌های قدرت و تحمل ارائه‌شده است. در این مقاله از این روش برای برآورد پارامتر قابلیت اطمینان وقتی توزیع مؤلفه‌ها نمایی تعمیم‌یافته باشد استفاده شده است. برای این منظور توابع مفصل فارلی ‎–‎ گامبل ‎–‎ مورگنسترن، فارلی ‎–‎ گامبل ‎–‎ مورگنسترن تعمیم‌یافته و فرانک به کار گرفته شده است. سپس مطالعه‌ای شبیه‌سازی به‌منظور نشان دادن تناسب برآوردهای بدست آمده انجام شده است. در پایان پارامتر قابلیت اطمینان برای داده‌های توزیع نسبی جمعیت برحسب گروه‌های عمده سنی به تفکیک مناطق شهری و روستایی ایران در سال ‎۱۳۹۰‎ برآورد شده است‎.


علی سخایی، پرویز نصیری،
جلد ۱۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۸ )
چکیده

فرآیند پواسون مرکب دومتغیره ناهمگن با تابع شدت دوره‌ای کوتاه مدت برای مدل‌بندی پیشامدهایی که فراوانی وقوع آنها دارای الگوی فصلی یا روند دوره‌ای است به کار می‌رود. در این مقاله ضمن معرفی دقیق فرآیند فوق، برای توصیف ساختار همبستگی بین جهش‌های فرآیند از مفصل لوی استفاده می‌شود. سپس روش استنباط حاشیه‌ای برای برآورد پارامترهای مدل معرفی می‌گردد. در پایان با ذکر مثالی عددی از داده‌های بیمۀ اتومبیل، با روش فوق فرآیند پواسون مرکب دومتغیره دوره‌ای کوتاه مدت به داده‌ها برازش داده شده و نتایج آن با روش ماکسیمم درستنمایی مقایسه می‌گردد. با نتایج حاصل شده از آزمون نیکویی برازش نشان داده می‌شود که مدل فوق به خوبی داده‌های مورد نظر را توصیف می‌کند.

احسان گل زاده گروی، پرویز نصیری، سیدمهدی صالحی،
جلد ۱۵، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

در این مقاله برآورد بیز تجربی پارامتر توزیع نمایی تحت توابع زیان  توان دوم خطا و لاینکس وقتی  داده‌ها با طرح نمونه‌گیری  مجمو‌عه رتبه‌دار رکوردی جمع‌آوری شده باشند، مورد بررسی قرار گرفته  است. سپس پیش‌گویی نقطه‌ای و بازه‌ای مقادیر رکوردی  حاصل از دنباله آینده مطالعه و نتایج به‌دست آمده از طرح نمونه‌گیری مذکور با نتایج حاصل از طر‌ح نمونه‌گیری معکوس مقایسه شده‌اند. برای مقایسه برآوردگرها، از دو معیار مخاطره بیزی و مخاطره پسین و برای مقایسه پیش‌گویی‌های نقطه‌ای، از معیار میانگین توان دوم خطای پیش‌گویی استفاده شده‌ است. برای ارزیابی بازه‌های پیش‌گویی، متوسط طول بازه و احتمال پوشش ارائه شده‌اند. با مطالعه شبیه‌سازی و ارائه مثال واقعی، دو روش برآورد با هم مقایسه شده و عملکرد طرح‌های معرفی شده ارزیابی خواهند شد. 

پرویز نصیری، رئوف عبیدی،
جلد ۱۶، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده

 مطالعه برازش داده‌های طول عمر به کمک توزیع‌های مرکب از جمله توزیع‌های مرکب وایبول وارون اخیراً مورد توجه تعداد زیادی از محققان قرار گرفته است. در این مقاله پس از ارائه توزیع مرکب وایبول وارون-پواسن، برازش داده‌های طول عمر سانسورشده مورد بررسی قرار می‌گیرد. حضور پارامترهای مقیاس، شکل و  نرخ شکست در این توزیع، نیازمند بررسی از حیث برآورد و آزمون فرضیه از اهمیت خاصی برخوردار است، لذا پارامترها تحت سانسور نوع دوم با استفاده از روش‌های ماکسیمم درستنمایی و بیزی برآورد می‌شوند. در برآورد بیزی پارامترها تحت توابع زیان مختلف براساس توزیعهای پیشین مناسب برآورد می‌شوند. در بخش شبیه‌سازی، فاصله اطمینان متقارن و فاصله اطمینان بیزی با بالاترین چگالی پسین ارائه و برآوردگرها با استفاده از معیارهای آماری مورد مقایسه قرار می‌گیرد. در پایان نیکویی برازش توزیع وایبول وارون-پواسن با استفاده از یک مجموعه داده واقعی در مقایسه با سایر توزیع‌های مرکب مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

آقای رضا ذبیحی مقدم، دکتر مسعود یارمحمدی، دکتر حسین حسنی، دکتر پرویز نصیری،
جلد ۱۶، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۱ )
چکیده

روش تحلیل مجموعه ی مقادیر تکین  (SSA(   یک روش   ناپارامتری قدرتمند  درحوزه­ ی  تحلیل  سری­های  زمانی بوده و به دلیل دارا بودن ویژگی‌هایی نظیر عدم نیاز به برقراری فروض مانایی و یا محدودیت در تعداد مشاهدات جمع آوری شده مورد توجه قرار گرفته است. هدف اصلی روش SSA  تجزیه سری­های زمانی به اجزای تفسیرپذیر مانند روند، مولفه نوسانی و نوفه بدون ساختار است. در سالهای اخیر  تلاش های مستمری از جانب محققان در حوزه های مختلف پژوهشی  در جهت بهبود این روش خصوصاٌ در زمینه­ ی پیش بینی سری های زمانی  صورت گرفته است.   در این مقاله روش جدیدی برای بهبود پیش بینی روش  SSA  با استفاده از الگوریتم فیلتر کالمن در مدل های ساختاری معرفی می شود. سپس کارایی عملکرد این روش و چند روش تعمیم یافته SSA    با روش  SSA پایه با استفاده از معیار ریشه میانگین مربعات خطاها مورد مقایسه قرار می گیرد.  برای انجام این مقایسه، از داده های شبیه سازی شده از مدل های ساختاری و نیز داده های واقعی مصرف گاز در انگستان استفاده شده است.  نتایج به دست آمده از این بررسی نشان می دهد که روش معرفی شده جدید از دقت بیشتری نسبت به سایر روش ها برخوردار است.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4714