[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 38
تعداد مشاهده ی مقالات: 3430013
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 916720

مقالات دریافت شده: 863
مقالات پذیرفته شده: 360
مقالات رد شده: 491
مقالات منتشر شده: 357

نرخ پذیرش: 41.71
نرخ رد: 56.89

میانگین دریافت تا پذیرش: 402 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 510.2 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
6 نتیجه برای زارع

مهران نقی زاده قمی، زهره مهدی زاده، حمید زارعی فرد،
جلد 12، شماره 1 - ( 6-1397 )
چکیده

فرض کنید یک نمونه تصادفی از توزیع رایلی تک‌پارامتری در اختیار باشد. در روش‌های کلاسیک آمار، براساس اطلاعات موجود در نمونه و با روش‌های معمول به برآوردیابی پارامترنامعلوم پرداخته می‌شود. گاهی در عمل، محقق دارای اطلاعاتی درباره پارامتر نامعلوم به‌صورت یک حدس یا گمان می‌باشد. این حدس، اطلاعات غیرنمونه‌ای نامیده می‌شود. در این حالت، برآوردگرهای انقباضی خطی با ترکیب اطلاعات غیرنمونه‌ای و اطلاعات موجود در نمونه معرفی شدند که در نزدیکی مقدار حدسی و واقعی دارای مخاطره کمتری نسبت به برآوردگرهای معمول هستند. در این مقاله، براساس رد یا پذیرش فرضیه‌صفر نزدیکی مقدار حدسی و مقدار واقعی پارامتر، چند آزمون-برآوردگر انقباضی برای پارامتر مورد بررسی با روش‌های مختلف، معرفی و مخاطره آن‌ها تحت تابع زیان آنتروپی محاسبه می‌شود. سپس رفتار آزمون-برآوردگرهای انقباضی و بهترین برآوردگر خطی براساس کارایی نسبی بین آن‌ها مقایسه می‌شوند. آن‌گاه نتایج به‌دست آمده برای نمونه‌های سانسور شده نوع دوم به‌کار گرفته می‌شود.


مرجان زارع، اکبر اصغرزاده، سید فاضل باقری،
جلد 14، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

در این مقاله، کوچکترین ناحیه اطمینان برای پارامترهای مکان و مقیاس توزیع نمایی دوپارامتری به دست می‌آید. برای این منظور از روش‌های بهینه سازی مقید استفاده می‌شود. با ارائه کمیت‌های محوری مناسب، ابتدا ناحیه اطمینان متعادل را پیدا کرده و سپس با مینیمم کردن مساحت ناحیه اطمینان با استفاده از روش لاگرانژ، کوچکترین ناحیه اطمینان به دست خواهد آمد. دو مثال عددی برای تشریح روش‌های پیشنهادی ارائه می‌شوند. در پایان، کاربرد نواحی اطمینان پیشنهادی در انجام آزمون فرض‌های همزمان و محاسبه کران اطمینان برای هر تابعی از پارامترها، مورد مطالعه قرار می‌گیرند.

رضا زارعی، شهرام یعقوب زاده شهرستانی،
جلد 14، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

در این مقاله رویکرد بیز و بیز تجربی در برآورد تابع قابلیت اعتماد مدل تنش-مقاومت چندمولفه‌ای در حالتی‌که متغیرهای تنش و مقاومت دارای توزیع‌ رایلی تعمیم‌یافته با پارامترهای شکل متفاوت و پارامتر مقیاس یکسان هستند، مورد مطالعه قرار می‌گیرد. برآورد بیز، بیز تجربی و ماکسیمم درستنمایی تابع قابلیت اعتماد  در دو حالت معلوم  و نامعلوم پارامتر مقیاس  تحت تابع زیان درجه دوم خطا ارائه می‌شود. سپس به روش شبیه‌سازی مونت‌کارلو و با استفاده از دو مجموعه داده واقعی، برآوردگرهای پیشنهادی تابع قابلیت اعتماد با یکدیگر و با برآورد ماکسیمم درستنمایی متناظرشان مقایسه می‌شوند.


شاهو زارعی،
جلد 15، شماره 2 - ( 12-1400 )
چکیده

در مدل سطح ناحیه  یا فی-هریوت که پرکاربردترین مدل در برآورد کوچک ناحیه‌ است،  معمولاً فرض می‌شود که اثرهای تصادفی خاص هر ناحیه و خطاهای نمونه‌گیری دارای توزیع نرمال هستند. اما مقدارهای خیلی بزرگ یا خیلی کوچک از مولفه‌های خطا باعث عملکرد ضعیف  برآوردهای کوچک ناحیه‌ای بر اساس روش‌های برآورد کوچک ناحیه‌ای موجود می‌شوند. برای رفع این مشکل در این مقاله  برای مولفه‌های خطا توزیع α-پایدار متقارن جایگزین توزیع نرمال می‌شود و با رهیافت بیز تجربی پارامترهای کوچک ناحیه‌‌ها برآورد می‌شوند. با استفاده از شبیه‌سازی و تحلیل داده‌های واقعی به مقایسه مدل جدید ارائه شده با  روش بیز تجربی در مدل کلاسیک بر اساس  نرمال بودن مولفه‌های خطا و روش‌های‌ استوار بر اساس رهیافت بیز تجربی پرداخته و کارایی مدل پیشنهادی در برآورد دقیق پارامترهای کوچک ناحیه‌، به خصوص وقتی مولفه‌های خطا هر دو نرمال یا هر دو دارای توزیع دم‌بلند هستند، نشان داده می‌شود.


مژگان مرادی، شاهو زارعی،
جلد 18، شماره 1 - ( 6-1403 )
چکیده

خوشه‌بندی مبتنی بر مدل   پرکاربردترین روش خوشه‌بندی آماری  است، که در آن داده‌های ناهمگن با استفاده از استنباط بر اساس مدل‌های آمیخته به گروه‌هایی همگن تقسیم می‌شوند. وجود خطای اندازه‌گیری در داده‌ها می‌تواند کیفیت خوشه‌بندی را کاهش  و به عنوان مثال، موجب بیش‌برازشی و تولید خوشه‌های جعلی شود. برای رفع این مشکل،  خوشه‌بندی مبتنی بر مدل با فرض توزیع نرمال برای خطای اندازه‌گیری معرفی شده است. با وجود این، مقدارهای خیلی بزرگ یا خیلی کوچک (دورافتاده) از خطاهای اندازه‌گیری  باعث  عملکرد ضعیف  روش‌های خوشه‌بندی  موجود می‌شوند. برای رفع این مشکل و ساختن یک مدل استوار نسبت به حضور خطاهای اندازه‌گیری دورافتاده در داده‌ها، در این مقاله برای خطای اندازه‌گیری  توزیع آلفا-پایدار  متقارن جایگزین توزیع نرمال می‌شود و با استفاده از الگوریتم EM و  روش‌های عددی، پارامترهای   مدل  برآورد می‌شوند. با استفاده از شبیه‌سازی و تحلیل داده واقعی  به مقایسه مدل جدید ارائه شده با  روش خوشه‌بندی مبتنی بر مدل با روش MCLUST، در حالت‌های با و بدون خطای اندازه‌گیری پرداخته و کارایی مدل پیشنهادی برای خوشه‌بندی داده‌ها در حضور انواع خطاهای اندازه‌گیری دورافتاده،  نشان داده می‌شود.
الهام رنجبر، محمد قاسم اکبری، رضا زارعی،
جلد 19، شماره 1 - ( 6-1404 )
چکیده

در تحلیل سری‌های زمانی ممکن است با وضعیت‌هایی روبرو شده باشیم که در آن برخی از ارکان مدل، کمیت‌های نادقیق باشند. یکی از متداول‌ترین این وضعیت‌ها، نادقیق بودن مشاهدات تحت بررسی است که معمولا در اثر خطای اندازه گیری یا اشتباهات انسانی رخ می‌دهد. در این مقاله، یک مدل جدید سری‌زمانی اتو رگرسیو فازی مبتنی بر رویکرد ماشین بردار پشتیبان پیشنهاد می‌شود. برای این منظور، از تابع هسته برای استواری و انعطاف مدل و از قیود لحاظ شده در مدل برای کنترل نقاط استفاده شده است. به‌ منظور بررسی عملکرد و اثر بخشی مدل سری‌زمانی اتو رگرسیو فازی پیشنهادی، برخی معیارهای نیکویی برازش استفاده می‌شوند. نتایج به‌دست ‌آمده بر اساس یک مثال از داده‌های سری‌زمانی فازی شبیه‌سازی شده و دو مثال واقعی، نشان داد که روش پیشنهادی در مقایسه با سایر روش‌های موجود دارای عملکرد بهتری بوده است.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4710