[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 19
تعداد شماره ها: 38
تعداد مشاهده ی مقالات: 3430013
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 916720

مقالات دریافت شده: 863
مقالات پذیرفته شده: 360
مقالات رد شده: 491
مقالات منتشر شده: 357

نرخ پذیرش: 41.71
نرخ رد: 56.89

میانگین دریافت تا پذیرش: 402 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 510.2 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
6 نتیجه برای رضایی

ابراهیم کونانی، سعید بگرضایی،
جلد 5، شماره 1 - ( 6-1390 )
چکیده

در این مقاله با استفاده از اطلاع کولبک-لیبلر آماره های ترتیبی و مقادیر رکورد به مشخص سازی توزیع ها پراداخته می شود. سپس مشخص سازی ها بر پایه اطلاع کولبک-لیبلر و اطلاع شانون برای آماره های ترتیبی و آماره های رکورد بدست آورده می شود.
محمد بابازاده، صادق رضایی، موسی عبدی،
جلد 6، شماره 1 - ( 6-1391 )
چکیده

در این مقاله، یک توزیع جدید سه پارامتری طول عمر با ترکیب کردن توزیع های نمایی تعمیم یافته و لگاریتمی معرفی می شود. این توزیع به ازای مقادیر مختلف پارامترها دارای نرخ شکست نزولی و صعودی نزولی است. ویژگی های این توزیع جدید طول عمر،از جمله تابع چگالی احتمال، تابع توزیع تجمعی، تابع بقا، تابع مخاطره، تابع مولد گشتاور و گشتاورهای آن محاسبه می شوند. برآورد ماکسیمم درستنمایی پارامترهای این توزیع بااستفاده از الگوریتم تعیین و ماتریس واریانس کوواریانس مجانبی برآورد پارامترها به دست آورده می شوند. سپس با هدف تعیین دقت، با استفاده از شبیه سازی مونت کارلو، واریانس و کواریانس های برآوردگرهای ماکسیمم درستنمایی مورد بررسی قرار می گیرند


سمیرا نایبان، عبدالحمید رضایی رکن آبادی، غلامرضا محتشمی برزاداران،
جلد 7، شماره 2 - ( 12-1392 )
چکیده

در این مقاله ضمن معرفی کران های باتاچاریا و شیرساگار، سعی شده است کران باتاچاریا چندپارامتری را که کمتر مورد بررسی دقیق قرار گرفته به طور ساده تر و قابل فهم بازنویسی شود. همچنین کران شیرساگار چندپارامتری که تاکنون مورد مطالعه قرار نگرفته است بیان و اثبات می شود. در نهایت با ارائه چند مثال از توزیع لگ نرمال به محاسبه و مقایسه کران های معرفی شده پرداخته می شود


میثم تسلی زاده خمس، زهرا رضایی قهرودی،
جلد 11، شماره 2 - ( 12-1396 )
چکیده

روش‌های متعددی برای خوشه‌بندی داده‌های بیان ژن دوره‌ای زمانی وجود دارد ولی محدودیت‌هایی برای این روش‌ها وجود دارد که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به عدم در نظر گرفتن همبستگی در طول زمان و زمان‌بر بودن محاسبات اشاره داشت. در این مقاله با معرفی مدل‌های اثرات آمیخته‌ی ناپارامتری و نیمه‌پارامتری، این همبستگی در طول زمان در نظر گرفته شده و با استفاده از اسپلاین تاوانیده، حجم محاسبات به طور چشم‌گیری کاهش یافته است. در پایان با استفاده از مطالعه‌ شبیه‌سازی عملکرد روش پیشنهادی با روش‌های قبلی مقایسه و با استفاده از ملاک BIC، مدل مناسب‌تر انتخاب و تحلیل می‌شود. همچنین روش پیشنهادی در یک مثال کاربردی داده‌های بیان ژن دوره‌ای زمانی ارائه شده است.


زهرا رضائی قهرودی، حسن رنجی، علیرضا رضایی،
جلد 15، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

در اکثر آمارگیری‌ها، پرسش مشاغل و فعالیت‌ها از طریق پرسش‌های باز سوال می‌شود و کدگذاری این اطلاعات به هزاران رده به روش دستی صورت می‌گیرد که بسیار زمان‌بر و پرهزینه است. با توجه به ضروریات مدرن‌سازی نظام آماری کشورها، امروزه استفاده از روش‌های یادگیری آماری در آمار رسمی برای داده‌های اولیه و  ثانویه ضروری است. همچنین، روش‌های رده‌بندی یادگیری آماری در فرایند تولید آمار رسمی بسیار کاربرد دارد. هدف این مقاله، کدگذاری برخی فرایندهای آمارگیری‌ها با روش‌های یادگیری آماری و آشنایی مدیران در مورد امکان استفاده از روش‌های یادگیری آماری در تولید آمارهای رسمی است. دو کاربرد از روش‌های یادگیری آماری رده‌بندی شامل کدگذاری خودکار رشته فعالیت‌های اقتصادی و کدگذاری پرسش‌های باز پرسشنامه‌های مراکز آماری با چهار روش تکرار، روش ترکیبی ماشین بردار پشتیبان با ترکیب مدل‌ها در سطوح مختلف تجمیع، ترکیب روش تکرار و ماشین بردار پشتیبان و روش نزدیکترین همسایه روی داده‌های آمارگیری از کارگاه‌های صنعتی ایران انجام شده است.


نجمه رضایی راد، مهناز خلفی، محسن حسینعلی زاده، مجید عظیم محسنی،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1402 )
چکیده

 تحلیل سری‌های زمانی - مکانی در علوم مختلف حائز اهمیت اما در عین حال چالش برانگیز است.  دقت تحلیل‌های سری‌‌‌های زمانی - مکانی به نحوه تبیین صحیح ارتباط در بعد زمان و مکان آنها بستگی دارد. در این مقاله، مولفه‌های اصلی دینامیکی یکطرفه جهت مدل‌سازی ساختار مشترک  سری‌های زمانی - مکانی معرفی و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مولفه‌های اصلی با مجموعه  داده‌هایی که شامل تعداد زیادی از سری‌های زمانی - مکانی است، قابل استفاده است. مولفه‌های اصلی دینامیکی علاوه بر ارتباط مکانی، تشخیص روند و روند فصلی،  انعکاس دهنده سایر عوامل مشترک زمانی و مکانی در مجموعه‌ای  از  سری‌های زمانی - مکانی هستند. جهت بررسی کارایی مولفه‌های اصلی دینامیکی یکطرفه،  از آنها برای خوشه‌‌‌بندی و پیش‌بینی در سری‌های زمانی - مکانی استفاده می‌شود.بر اساس سری‌های زمانی - مکانی بارندگی در ایستگاه‌های مختلف استان گلستان، کارایی مولفه‌‌های اصلی در خوشه‌بندی ایستگاه‌های هیدرومتری، مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین پیش‌بینی بر اساس مولفه‌های اصلی دینامیکی یکطرفه برای مقادیر شاخص بارش استاندارد که یک شاخص مهم در بیان خشکسالی می‌باشد، انجام  می‌گیرد.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4710