[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations4315
h-index42
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 18
تعداد شماره ها: 36
تعداد مشاهده ی مقالات: 3196471
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 778487

مقالات دریافت شده: 844
مقالات پذیرفته شده: 340
مقالات رد شده: 486
مقالات منتشر شده: 337

نرخ پذیرش: 40.28
نرخ رد: 57.58

میانگین دریافت تا پذیرش: 411 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 535.9 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
7 نتیجه برای موضوع مقاله:

رحمان فرنوش، افشین فلاح، آرزو حاجی رجبی،
جلد 2، شماره 2 - ( 12-1387 )
چکیده

برای آزمون فرضیه همگنی مدل­های آمیخته، معمولا از آزمون نسبت درستنمایی اصلاح شده که مبتنی بر افزودن یک تابع تاوان مناسب به تابع لگ درستنمایی می­باشد، استفاده می­شود. کارایی این آزمون به شدت تحت تاثیر شکل تابع تاوان انتخابی است. انتخاب تابع تاوان در این نوع آزمون معمولا براساس پرهیز از پیچیدگی و میسر بودن برآورد پارامترها صورت می­پذیرد، که لزوما نتایج مطلوبی به دنبال ندارد. در این مقاله یک تابع تاوان جامع در نظر گرفته شده است، که دارای یک پارامتر تعیین کننده شکل است. سپس پارامتر تعیین کننده شکل این تابع با استفاده از رهیافت بیزی، به صورت پسینی برآورد شده­ اند. نشان داده شده است که رهیافت بیزی پیشنهادی در برآورد پارامترهای مدل، در مقایسه با رهیافت بسامدی، به مراتب کارایی مطلوب تری دارد. این کارایی خصوصا در شرایط شناخت ناپذیری توزیع آمیخته که روش­های بسامدی کارایی اندکی دارند، بیشتر است.


حمیدرضا چاره، افشین فلاح،
جلد 4، شماره 2 - ( 12-1389 )
چکیده

این مقاله در راستای یکپارچه سازی مباحث مربوط به ساختن توزیع های چوله - متقارن (چوله- نرمال ) و توزیع های دو (چند) نمایی، براساس توزیع های متقارن و تک مدی، توزیع های وزنی را مورد توجه قرار داده است. بحث خواهد شد که توزیع های چوله متقارنی که در سالهای اخیر بخش قابل توجهی از تحقیقات را به خود اختصاص داده اند را می توان از دیدگاه توزیع های وزنی بصورت کلی تر و با ویژگی های دیگری مانند چند نمایی بودن بصورت یکجا  مورد مطالعه  قرار داد. به کمک دو مورد از تحقیقات شاخص سالهای اخیر در خصوص توزیع های چوله نرمال نشان داده شده است که توزیع های مورد نظر این تحقیقات و  تمام خواص مطلوب انها را می توان  بصورت کلی تر و به همراه برخی ویژگی های مطلوب دیگر، از دیدگاه توزیع های وزنی و تنها به عنوان حالات خاص بدست آورد. تاکید شده است که چولگی تنها یکی از ویژگی هایی است که میتوان با انتخاب وزن مناسب به هر تو.زیع متقارنی افزود.

افشین فلاح، رامین کاظمی، حسن خسروی،
جلد 11، شماره 2 - ( 12-1396 )
چکیده

تحلیل رگرسیونی به‌طور سنتی با فرض همگن بودن جامعه و نرمال بودن توزیع متغیر پاسخ صورت می‌پذیرد. این در حالی است که در بسیاری از کاربردها، به‌دلیل ناهمگنی مشاهدات، وجود نقاط دور افتاده، چولگی یا ترکیبی از آن‌ها، مشاهدات ساختاری ناهمگن با زیرجوامعی چوله‌-متقارن را نشان می‌دهند. در چنین حالاتی، می‌توان آمیخته‌ای متناهی از توزیع‌های چوله-متقارن را برای مدل‌بندی جامعه مورد استفاده قرار داد. در این مقاله رهیافت بیزی تحلیل رگرسیونی تحت فرض ناهمگن بودن جامعه و چوله-متقارن بودن توزیع زیر‌جوامع، با استفاده از آمیخته‌ای متناهی از توزیع‌های چوله‌نرمال مورد توجه قرار گرفته است. به منظور ارزیابی رهیافت پیشنهادی و مقایسه آن با مدل فراوانی‌گرا، از یک مطالعه شبیه‌سازی و یک مثال کاربردی استفاده شده است.

اکرم کهن سال، نفیسه آل محمد، فاطمه عزیززاده،
جلد 14، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

برآورد بیزی پارامتر تنش-مقاومت، در توزیع لوماکس، تحت نمونه‌های سانسور فزاینده پیوندی در سه حالت بررسی می‌شود. اول، با فرض اینکه تنش و مقاومت دو متغیر تصادفی با پارامترهای مقیاس مشترک و شکل متفاوت هستند، برآورد بیزی پارامتر تنش-مقاومت با دو روش لیندلی و الگوریتم گیبز تقریب زده می‌شود. دوم، با فرض اینکه پارامتر مقیاس مشترک معلوم است، برآورد بیزی دقیق پارامتر تنش-مقاومت به‌دست آمده است. سوم، با فرض اینکه همه پارامترها متفاوت و نامعلوم هستند، برآورد بیزی پارامتر تنش-مقاومت با الگوریتم گیبز به‌دست می‌آید. همچنین، برآوردگرهای ماکسیمم درستنمایی  محاسبه و سودمندی برآوردگرهای بیز در مقایسه با آن‌ها، تائید شده‌اند. در نهایت، با استفاده از شبیه‌سازی مونت کارلو، روش‌های مختلف ارزیابی شده و یک مجموعه داده واقعی تحلیل می‌شود.

مهسا نادی فر، حسین باغیشنی، افشین فلاح،
جلد 15، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

بسیاری از داده‌های فضایی-زمانی، به‌ویژه در پزشکی و تصویرسازی بیماری‌ها، شمارشی هستند. معمولا این نوع داده‌های شمارشی دارای تغییرپذیری مضاعفی هستند که کارایی مدل پواسون را برای تحلیل آن‌ها خدشه‌دار می‌کند. لحاظ کردن این تغییرپذیری در فرآیند مدل‌بندی، نقش مهمی در افزایش کارایی تحلیل داده‌های فضایی-زمانی شمارشی دارد. با این هدف، در این مقاله، یک مدل فضایی-زمانی بیزی جدید با انعطاف بالا برای مدل‌بندی پراکنش داده‌ها، به نام گامای شمارشی، معرفی شده است. برای برازش و استنباط این مدل، روش تقریب لاپلاس آشیانی جمع‌بسته به کار گرفته شده است. برای ارزیابی عملکرد مدل پیشنهادی در مقایسه با مدل‌های سنتی پواسون و دوجمله‌ای منفی، از یک مطالعه شبیه‌سازی استفاده شده است. افزون بر این، کاربست مدل در تحلیل داده‌های سرطان خون در استان خراسان رضوی، نشان داده شده است.

زهرا رحیمیان آزاد، افشین فلاح،
جلد 15، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

این مقاله میانگین‌گیری بیزی مدل‌های رگرسیونی گاوسی وارون را برای تحلیل رگرسیونی در شرایطی که مشاهدات پاسخ مثبت و چوله‌ به راست هستند، مورد توجه قرار می‌دهد. چالش‌های محاسباتی مربوط به کمیت‌های لازم برای اجرای این روش و  چگونگی غلبه بر آنها، مورد بحث قرار گرفته است.  یک جنبه جالب روش پیشنهادی آن است که با در نظر گرفتن توزیع‌های پیشین مناسب، نمایش‌های بسته‌ای برای کمیت‌های پسینی مورد علاقه فراهم آورده شده است. روش پیشنهادی در قالب یک مطالعه شبیه‌سازی مورد ارزیابی قرار گرفته و چگونگی کاربست آن در مسائل کاربردی، به‌وسیله یک مثال واقعی مربوط به مطالعات زلزله‌شناسی، شرح داده شده است.

خانم فاطمه سادات میرصدوقی، دکتر اکرم کهن سال،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1402 )
چکیده

در این مقاله، تحت نمونه‌های سانسور فزاینده پیوندی بهبود یافته، برآورد بیزی پارامتر قابلیت اعتماد چندمؤلفه‌ای با مؤلفه‌های مقاومت غیر یکسان در توزیع گومپرتز تعمیم‌یافته یکه، بررسی می‌شود. این مسئله در سه حالت مختلف حل شده است. در حالت اول، فرض می‌شود که متغیرهای تنش و مقاومت دارای پارامترهای غیر مشترک نامعلوم هستند. در حالت دوم  فرض می‌شود که متغیرهای تنش و مقاومت دارای دو پارامتر مشترک و یک پارامتر غیر مشترک هستند به‌طوری‌که همه این پارامترها نامعلومند. در حالت سوم، فرض می‌شود که متغیرهای تنش و مقاومت دارای دو پارامتر مشترک معلوم و یک پارامتر غیر مشترک نامعلوم هستند. در هر کدام از این حالت‌ها، برآورد بیزی پارامتر قابلیت اعتماد چندمؤلفه‌ای با مؤلفه‌های مقاومت غیر یکسان، به‌دست می‌آیند. در نهایت با روش شبیه‌سازی مونت کارلو عملکرد برآوردهای مختلف با هم مقایسه شده و نتایج روی یک سری داده واقعی پیاده‌سازی می‌شوند.



صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4660