[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations4114
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 18
تعداد شماره ها: 36
تعداد مشاهده ی مقالات: 3135358
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 749194

مقالات دریافت شده: 840
مقالات پذیرفته شده: 336
مقالات رد شده: 485
مقالات منتشر شده: 333

نرخ پذیرش: 40
نرخ رد: 57.74

میانگین دریافت تا پذیرش: 414 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 535.9 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.

نبز اسمعیل زاده، هوشنگ طالبی،
جلد 2، شماره 2 - ( 12-1387 )
چکیده

  طرح های پلاکت – برمن در ادبیات مربوط به طرح به عنوان طرح ­ های کسری نامنظم اشباع شده برای غربال کردن عامل ­ های فعال شناخته می ­ شدند. در دو دهه اخیر با معرفی تصویر پنهان این طرح ظرفیت آنها در برآورد اثرات متقابل دو عاملی توسط محققین متعددی مطالعه و ارائه شده است. در این تحقیق با استفاده از اصل تنک بودن اثرات قابلیت ­ های جدید این طرح در شناسایی و برآورد اثرات متقابل سه عاملی مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور طرح کاوش پسا مرحله ­ ای معرفی شده است. این طرح امکان شناسایی و برآورد اثرات اصلی و اثرات متقابل دو عاملی که در مرحله قبل به عنوان اثرات فعال شناخته شده ­ اند فراهم می ­ آورد. نشان داده شده است که تصویر طرح پلاکت – برمن با 12 اجرا روی 4 و 5 عامل یک طرح پسا مرحله ­ ای است.

 


سکینه صادقی، ایرج کاظمی،
جلد 3، شماره 1 - ( 6-1388 )
چکیده

  مدل­های رگرسیونی پویا با داده­های پانلی دارای کاربرد بسیاری در مطالعات اقتصادی و اجتماعی هستند. خصوصیت بارز این مدل­ها وجود متغیرهای تاخیری به عنوان متغیر تبیینی است. این ویژگی باعث اغتشاش در خواص برآوردها توسط روش­های معمول برآوردیابی خواهد شد. یک مسئله اساسی در مدل­سازی مشاهدات پانلی تغییرپذیری بین واحدهای آزمایشی است که به علت پیچیدگی محاسبات در استفاده از روش­های متداول برآوردیابی، اغلب این اثرات ثابت در نظر گرفته می­شوند. در این مقاله استنباط آماری پارامترهای مدل رگرسیونی پانلی پویا با اثرات ثابت و تصادفی با روش­های ماکسیمم درستنمایی و الگوریتم نمونه­گیری گیبز انجام می­شود. سپس این دو مدل را بر مجموعه­ای از داده­های اقتصادی مربوط به رگرسیون دارایی­ها و بدهی­های بانکی در ایران برازش داده و نتایج مورد تحلیل قرار می­گیرند.


نصراله ایران پناه،
جلد 3، شماره 2 - ( 12-1388 )
چکیده

  در اغلب مطالعات محیطی، داده­ها بر حسب موقعیت­شان در ناحیه مورد مطالعه معمولا وابسته فضایی هستند. تعیین ساختار همبستگی فضایی و پیشگویی دو مساله مهم در تحلیل داده­های فضایی هستند. برای تحلیل این داده­ها، اغلب یک مدل تغییرنگار پارامتری به تغییرنگار تجربی داده­ها برازش داده می­شود و براساس آن پیشگویی صورت می­پذیرد. با توجه به اینکه شکل بسته­ای برای برآوردگر پارامترهای تغییرنگار وجود ندارد، معمولا این پارامترها به صورت عددی برآورد می­شوند. لاهیری (2003) روش بوت­استرپ بلوک متحرک را برای داده­های فضایی پیشنهاد نمود که در آن مشاهدات به بلوک­هایی متحرک تقسیم و بازنمونه­گیری از آنها صورت می­پذیرد. چون در این روش حضور مشاهدات مرزی در بلوک­های بازنمونه­گیری شده نسبت به سایر مشاهدات شانس انتخاب کمتری دارند، برآورد اندازه­های دقت اریب می­باشند. در این مقاله، علاوه بر مرور روش بوت­استرپ بلوک متحرک، روش بوت­استرپ بلوک مجزا برای برآورد اندازه­های دقت برآوردگر پارامترهای تغییرنگار و پیشگوی فضایی کریگینگ ارائه می­شود. سپس نحوه کاربست این روش در یک مثال کاربردی نشان داده می­شود.


هاله نکویی، هوشنگ طالبی،
جلد 4، شماره 2 - ( 12-1389 )
چکیده

دو طرح را هم ارز گوییم هرگاه یک طرح با نام گذاری مجدد عامل ها، جایگشت در مرتبه اجرای ترکیبات تیماری و یا برچسب گذاری مجدد سطوح یک یا چند عامل از طرح دیگر به دست آید. مسئله تشخیص هم ارزی دو طرح با N اجرا و K عامل دو سطحی، هنگامی که N و k افزایش یابد بسیار پیچیده به طوری که تقریبا غیر ممکن خواهد بود. از این رو وجود شرط های لازمی که قادر به تشخیص و جداسازی حداکثری طرح های غیر هم ارز در کوتاه ترین زمان ممکن باشند به شدت احساس می شود. اکثر شرط های لازم موجود در ادبیات موضوعی دو هدف جداسازی حداکثری و کوتاه ترین زمان ممکن را به صورت همزمان برآورده نمی سازند. در این مقاله روش جدیدی برای تشخیص غیر هم ارزی دو طرح ارائه می دهیم. این روش جدید براساس انتخاب و مقایسه یک یا چند سطر از ماتریس طرح طراحی شده است. این روش نسبت به سایر شرط های لازم به طور نسبی از قابلیت تشخیص بالاتری برخوردار است. همچنین این روش با روند محاسباتی کوتاهی قادر به تعیین نا هم ارزی دو طرح است.

محمد حسین علامت ساز، فروغ ماه پیشانیان،
جلد 5، شماره 1 - ( 6-1390 )
چکیده

خانواده ای از تعمیم های مفصل FGM موسوم به خانواده نیمه پارامتری وجود دارد که توسط تابع مولد پایه-توزیع ایجاد می شود. این مولد ها عموماً برای توزیع های متقارن بررسی شده اند و انعطاف پذیری کمی دارند. در این مقاله روشی برای به دست آوردن توزیع های نا متقارن پیشنهاد می کنیم که انعطاف پذیری مولدهای توزیع-پایه و در نتیجه مدل را افزایش می دهد. علاوه براین، روشی برای تعمیم مولد ها درحالت کلی ارائه خواهد شد که می تواند برای انعطاف پذیر تر کردن مولد های توزیع-پایه نیز به کار گرفته شود. با افزایش انعطاف پذیری مولد ها می توان مدل مطلوب تری برای داده های واقعی پیدا کرد.


احسان زمان زاده،
جلد 7، شماره 1 - ( 6-1392 )
چکیده

در این مقاله، ابتدا دو برآوردگر جدید آنتروپی معرفی می‌شود. سپس آزمون نیکویی برازش فرضیه نمایی بودن توزیع جامعه برمبنای برآوردگرهای جدید معرفی می‌شود و توان آنها با توان سایر آزمون‌های برمبنای آنتروپی توزیع نمایی مورد مقایسه قرار می‌گیرد. نتایج مطالعات شبیه‌سازی نشان می‌دهد که برآوردگرهای پیشنهادی عموما عملکرد بهتری در مقایسه با سایر برآوردگرها در برآورد آنتروپی و آزمون نیکویی برازش دارند.

احسان زمان زاده،
جلد 8، شماره 2 - ( 12-1393 )
چکیده

در این مقاله برآوردگر بهبودیافته میانگین در طرح نمونه‌گیری مجموعه رتبه دار نامتعادل معرفی می‌شود که براساس این واقعیت که تابع توزیع آماره های مرتب به طور تصادفی مرتب شده هستند، به دست می‌آید. همچنین نشان داده می‌شود این برآوردگر همگراست و عملکرد بهتری نسبت به برآوردگر تجربی میانگین در طرح نمونه‌گیری مجموعه رتبه‌دار نامتعادل دارد.

حامد محمدقاسمی، احسان زمان زاده، محمد محمدی،
جلد 10، شماره 1 - ( 6-1395 )
چکیده

طرح نمونه‌گیری با طبقه‌بندی قضاوتی روشی موثر برای استفاده از اطلاعات اضافی رتبه‌بندی و انتخاب نمونه‌ای با اطلاعات بیشتر نسبت به نمونه‌گیری تصادفی ساده از جامعه است. این روش نمونه‌گیری به نحوی است که هر یک از مشاهدات می‌تواند به‌طور تصادفی درون هر یک از طبقات قرار گیرد. در این مقاله برآوردگر جدیدی برای میانگین در این طرح نمونه‌گیری معرفی می‌شود که با تغییر در چینش مشاهدات باعث یک‌دست شدن مشاهدات درون طبقات می‌شود. در ادامه برآوردگر پیشنهادی با سایر برآوردگرهای میانگین موجود تحت این طرح نمونه‌گیری مورد مقایسه قرار می‌گیرد. نتایج شبیه‌سازی نشان می‌دهد که برآوردگر پیشنهادی عملکرد بهتری نسبت به سایر برآوردگرها دارد.


آقای محسن متواضع، دکتر هوشنگ طالبی،
جلد 17، شماره 1 - ( 6-1402 )
چکیده

تولید محصولات با کیفیت بالا نیازمند شناسایی مهم­‌ترین عامل‌ها برای کنترل و کاهش تغییرات پارامتر کیفیت است. به این منظور، طرح‌‌ عاملی امکان به­‌کارگیری عامل‌های مختلف آزمایشی را برای جمع‌آوری اطلاعات فراهم می‌سازد. طرح‌ عاملی پارامتر-استوار با تفکیک عامل‌ها به عامل‌های کنترل و اغتشاش، ابزار مناسبی برای بهبود کیفیت قبل از تولید از طریق پایدارسازی متغیر پاسخ (کیفیت) نسبت به تغییرات ناشی از عامل اغتشاش است. با این وجود، مزیت طرح پارامتر-استوار زمانی آشکار می‌شود که اثر متقابلی بین عامل‌های کنترل و اغتشاش وجود داشته باشد. برای مطالعه و بررسی وجود این اثرات، معمولاً از طرح‌های عاملی کسری استفاده می‌­شود که نیازمند اجرای تعداد زیادی آزمایش هستند. در این مقاله برای صرفه‌جویی در اجراهای آزمایش‌، استفاده از طرح‌های کاوش پیشنهاد می‌شود. برای تعیین طرح کاوش برتر معیارهای مختلفی وجود دارد اما برای طرح‌های پارامتر-استوار قابل استفاده نیستند؛ بنابراین در این مقاله ابتدا معیار مناسب برای مقایسه طرح‌های پارامتر-استوار و تعیین طرح برتر معرفی و عملکرد آن در این طرح‌ها بررسی می‌شود.

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4652