[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations4315
h-index42
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 18
تعداد شماره ها: 36
تعداد مشاهده ی مقالات: 3197794
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 778864

مقالات دریافت شده: 845
مقالات پذیرفته شده: 340
مقالات رد شده: 486
مقالات منتشر شده: 337

نرخ پذیرش: 40.24
نرخ رد: 57.51

میانگین دریافت تا پذیرش: 411 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 535.9 روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::

حسین نراقی، علی ایرانمنش،
جلد 2، شماره 1 - ( 6-1387 )
چکیده

در این مقاله، ابتدا تعریف جابجا شدن دو زیرگروه فازی یک گروه بیان شده، سپس احتمال جابجا شدن دو زیر گروه فازی متمایز گروه Zpn که تکیه گاهشان دقیقا Zpm است به دست آورده شده است.


جلال چاچی، غلامرضا حسامیان،
جلد 8، شماره 1 - ( 6-1393 )
چکیده

در این مقاله به مدل بندی داده های ورودی دقیق-خروجی فازی پرداخته می شود و رویکرد رگرسیون مارس فازی با پارامترهای دقیق و جملات خطای فازی معرفی می گردد. روش پیشنهادی شامل دو مرحله است: در مرحله اول با استفاده از رگرسیون اسپلاین تطبیقی چندگانه (مارس) مراکز متغیر وابسته برآورد می شوند، و در مرحله دوم کمترین مقادیر خطاهای فازی بر اساس یک مساله بهینه سازی غیر خطی به دست می آیند. در انتها کاربرد مدل پیشنهاد شده در مدل بندی داده های واقعی در مهندسی آب نشان داده می شود. نتایج تجربی این مثال برتری روش پیشنهادی را در مقایسه با برخی از روش های متداول رگرسیون فازی کمترین توان های دوم خطا نشان می دهد.

منیژه صانعی طبس، غلامرضا مختشمی برزادران،
جلد 11، شماره 1 - ( 6-1396 )
چکیده

آنتروپی رنی ماکسیمم و آنتروپی تی‌سالیس ماکسیمم توسیع ایده آنتروپی ماکسیمم به رده بزرگتری از آنتروپی شانون است. در این مقاله ضمن معرفی آنتروپی رنی ماکسیمم به برخی از توزیع‌های خاص که آنتروپی رنی را ماکسیمم می‌کند، اشاره می‌شود. توزیع‌های دارای آنتروپی رنی ماکسیمم به شکل توزیع‌های توانی هستند. برخی از ویژگی‌های توزیع‌های توانی ارائه و نمایش جدیدی از آنتروپی رنی حاصل می‌شود. به بحث مینیمم اندازه اطلاع رنی اشاره و در این زمینه نیز نکاتی مطرح گردیده است. همچنین شکل دیگری از اندازه اطلاع رنی به‌دست می‌آید. در ادامه کاربری اقتصادی از آنتروپی رنی ماکسیمم بررسی و ضمن یادآوری اندازه اطلاع سیزار، فرم کلی توزیع‌های مینیمم‌کننده این اندازه اطلاع تعمیم‌یافته نتیجه‌گیری می‌شود.

قاسم رکابدار، رحیم چینی پرداز، بهزاد منصوری،
جلد 13، شماره 1 - ( 6-1398 )
چکیده

در این مطالعه، از تابع چگالی نمایی چند پارامتری برای برآورد تابع چگالی صورت درجه دوم بردار متغیرهای نرمال استفاده شده است. به این منظور، صورت درجه دوم به صورت ترکیب وزنی از متغیرهای کای‌دو نامرکزی مستقل نشان داده شده و گشتاورهای آن از هر مرتبه‌ای محاسبه شده است. با استفاده از مقدار اشتاین در خانواده نمایی، پارامترهای تابع چگالی برآورد شده و با مثال‌های عددی نشان داده ‌شده که این روش برای تقریب توزیع مناسب می‌باشد.

زهرا رحیمیان آزاد، افشین فلاح،
جلد 15، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

این مقاله میانگین‌گیری بیزی مدل‌های رگرسیونی گاوسی وارون را برای تحلیل رگرسیونی در شرایطی که مشاهدات پاسخ مثبت و چوله‌ به راست هستند، مورد توجه قرار می‌دهد. چالش‌های محاسباتی مربوط به کمیت‌های لازم برای اجرای این روش و  چگونگی غلبه بر آنها، مورد بحث قرار گرفته است.  یک جنبه جالب روش پیشنهادی آن است که با در نظر گرفتن توزیع‌های پیشین مناسب، نمایش‌های بسته‌ای برای کمیت‌های پسینی مورد علاقه فراهم آورده شده است. روش پیشنهادی در قالب یک مطالعه شبیه‌سازی مورد ارزیابی قرار گرفته و چگونگی کاربست آن در مسائل کاربردی، به‌وسیله یک مثال واقعی مربوط به مطالعات زلزله‌شناسی، شرح داده شده است.

جلال چاچی، علیرضا چاجی،
جلد 15، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

در این مقاله رویکرد جدیدی در برآورد پارامترهای مدل رگرسیون خطی  کمترین قدرمطلق انحرافات معرفی می‌شود که مبتنی بر مسائل بهینه‌سازی بر مبنای الحاق وزنی قدرمطلق انحرافات مرتب شده است. الحاق وزنی  قدرمطلق انحرافات برازش مرتب شده در مساله بهینه‌سازی در حالی که توابع نیکویی برازش مختلفی را بطور همزمان در مساله مدل‌سازی در نظر می‌گیرد، توانایی تحلیل داده‌ها به منظور شناسایی نقاط دورافتاده را نیز فراهم می‌کند. بر این اساس این رویکرد تحت تاثیر مشاهدات دورافتاده قرار نمی‌گیرد و در هر مساله متناسب با تعداد مشاهداتی که پتانسیل دورافتاده بودن را دارا هستند، به انتخاب بهترین برآوردگر مدل با بهینه‌ترین مقدار نقطه شکست در بین مجموعه‌ای از برآوردگرهای کاندید دیگر  می‌پردازد. نیکویی برازش رویکرد پیشنهادی در مدل‌سازی داده‌های  شبیه‌سازی شده و داده‌های واقعی در مهندسی آب با حضور مشاهدات دورافتاده تحلیل شده است. همچنین در انتها به تحلیل حساسیت برآوردگرها شامل بررسی معیارهای نااریبی و کارایی برآوردگرها پرداخته شده است.

میثم مقیم بیگی،
جلد 16، شماره 2 - ( 12-1401 )
چکیده

در این مقاله یک مدل رگرسیون لوژستیک چند جمله‌ای نیمه پارامتری برای رده‌بندی پیکربندی‌های برچسب‌دار معرفی شده است. در مدل رگرسیونی متغیر تبینی تابع هسته‌ای است که با استفاده از معیار توان-واگرایی به‌دست آمده است. همچنین متغیر پاسخ به‌صورت رسته‌ای بوده و رده هر پیکربندی را نشان می‌دهد. این مدل رگرسیونی نیمه‌ پارامتری بر اساس فواصل تعریف شده در فضای شکل معرفی شده و به همین دلیل میزان رده‌بندی درست اشکال با استفاده از این روش در مقایسه با روش‌های پیشین بهبود یافته است‎. عملکرد این مدل در قالب یک مطالعه شبیه‌سازی مورد بررسی قرار گرفته است. در انتها نیز کاربردی از این روش در رده‌بندی دو مجموعه داده واقعی به نمایش گذاشته شد. همچنین روش ارائه شده در این مقاله با روش‌های معرفی شده در نوشتگان مقایسه گردید که نشان از عملکرد مناسب این روش در رده‌بندی پیکربندی‌ها دارد.



صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4660