[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
لینک به اندیشه آماری
به منظور درج لینک از آدرس تصویر
زیر استفاده فرمایید :
AWT IMAGE
 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای معیار بهینگی

هوشنگ طالبی، زهرا منصوروار،
جلد 16، شماره 2 - ( 12-1390 )
چکیده

عموماً استنباط در یک مدل خطی تعمیمیافته بر اساس تقریبهای مجانبی برای اریبی و ماتریس کوواریانس برٓاوردگر پارامترها انجام میگیرد. در ٓازمایشهای با حجم نمونه کوچک، این تقریبها ضعیف عمل میکنند زیرا برٓاوردگرهای اریب را نتیجه میدهند. بررسی طرحهای بهینه در چنین ٓازمایشهایی در علوم زیستی و به خصوص در داروسازی به منظور تعیین سطح دوز دارو، از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این راستا، طالبی و راسل ]11[ در مدل لجستیک، طرحهای بهینه را برای نمونههای کوچک و با در نظر گرفتن معیار انتگرال میانگین مربعات خطای پیشبینی مورد بررسی قرار دادند. ٓانها تحقیق خود را محدود به طرحهای 2- نقطهای کردند. در این مقاله، به تعمیم طرحهای ایشان به سه نقطه و همچنین بررسی نقش اریبی در معیار معرفی شده میپردازیم.
 

هوشنگ طالبی، فریده جدی،
جلد 16، شماره 2 - ( 12-1390 )
چکیده

داده های دودوئی در بسیاری از تحقیقات علمی مورد توجه هستند. مرسوم ترین مدل برای بررسی این داده ها مدل لجستیک است که در خانواده مدل های خطی تعمیم یافته قرار دارد. معیارهای بهینگی برای یافتن طرح های بهینه معموال بر اساس ماتریس کوواریانس و خواص مجانبی این ماتریس بنا نهاده شده است. خواص مجانبی این ماتریس از جمله نااریبی عناصر تا زمانی که نمونه بزرگ باشد برقرار است. لذا در نمونه های کوچک، بحث اریبی برٓاورد پارامترها مطرح می شود و در این صورت، استفاده از معیارهای ذکر شده کفایت نمی کند. رابینسون و خوری (2003) بررسی و مقایسه طرح ها برای مدل های لجستیک را برای نمونه های کوچک مورد مطالعه قرار دادند. در این مقاله با استفاده از روش گرافیکی و شهودی رابینسون و خوری (2003) نشان می دهیم عملکرد پیش بینی طرح های بهینه مینی ماکس بهتر از پیش بینی طرح های بهینه موضعی و ضیعف تر از طرح های بهینه بیزی است.

هوشنگ طالبی، فریبا زاده لباف،
جلد 17، شماره 2 - ( 12-1391 )
چکیده

هدف از این مقاله معرفی انواع گوناگون معیارهای بهینگی است که در برآورد پارامترها مورد استفاده قرار می‌گیرند. ایده اصلی این‌گونه معیارها بهبود استنباط‌های آماری راجع به پارامترها و کمیت‌های مورد نظر، با انتخاب مناسب مقادیر متغیرهای کنترل (پیش‌بین) است. با توجه به کمیت‌های مختلفی که مایل به استنباط درباره آن‌ها هستیم، معیارهای متفاوتی نیز در این زمینه معرفی شده‌اند. در این مقاله علاوه بر بررسی معیارها برای مدل‌های خطی و ارائه الگوریتم عددی، تعمیم آن‌ها برای حالت کلی‌تر، که مدل غیرخطی است، را نیز در نظر می‌گیریم. از آن‌جا که در حالت غیرخطی، معیارها به پارامترهای نامعلوم وابسته‌اند، به رویکردهای متفاوت برای رفع این مشکل می‌پردازیم.

صفحه 1 از 1     

مجله اندیشه آماری Andishe _ye Amari
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4700