[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
لینک به اندیشه آماری
به منظور درج لینک از آدرس تصویر
زیر استفاده فرمایید :
AWT IMAGE
 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای رگرسیون امکانی

سید محمود طاهری،
جلد 22، شماره 2 - ( 12-1396 )
چکیده

 در موضوع رگرسیون فازی (به سخن دقیق‌تر: رگرسیون در محیط فازی) دو رویکرد اصلی وجود دارد: رویکرد مبتنی بر کمترین مجموع فاصله‌ها (شامل دو شیوۀ کلی: کمترین مجموع مربعات و کمترین مجموع انحرافات) و رویکرد امکانی (رویکرد کمترین ابهام کُل تحت برخی قیود). در کنار این دو رویکرد اصلی، روش‌های ابتکاری متعددی در موضوع رگرسیون فازی پیشنهاد شده‌اند. برخی از این روش‌ها بر پایۀ ترکیب دو رویکرد بالا هستند. برخی از روش‌های ابتکاری بر اساس الگوریتم‌های محاسباتی خاص هستند. برخی دیگر، از سیستم‌های استنتاج فازی استفاده می‌کنند.

برخی روش‌ها نیز بر اساس خوشه‌بندی است. به کارگیری شبکه‌های عصبی مصنوعی، الگوریتم‌های تکاملی و یا شیوه‌های ناپارامتری از دیگر رویکردهای مورد استفاده است. در این مقاله، ضمن اشاره به تاریخچه و مبانی دو رویکرد کلاسیک به رگرسیون فازی (رویکرد کمترین مجموع فاصله‌ها و رویکرد امکانی)، برخی روش‌های ابتکاری در رگرسیون فازی، معرفی و بررسی کوتاه می‌شوند. نیز، ده ملاک (معیار) برای ارزیابی مدل‌های رگرسیون فازی مطرح می‌گردد که طبق آنها بتوان روش‌ها و مدل‌های مختلف را ارزیابی و مقایسه نمود. 


سیده منا احسانی جوکندان، بهروز فتحی واجارگاه،
جلد 24، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده

در این مقاله تفاوت میان رگرسیون کلاسیک و رگرسیون فازی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. در رگرسیون فازی داده‌های غیرفازی و فازی را می‌توان برای مدل‌بندی استفاده کرد. در حالی که در رگرسیون کلاسیک  فقط از داده‌های غیر‌فازی استفاده می‌شود. هدف بررسی روش رگرسیون امکانی، روش رگرسیون کمترین مربعات مبتنی بر رگرسیون امکانی و روش هیبرید رگرسیون خطی کمترین مربعات بر اساس حساب فازی وزنی برای ورودی غیرفازی و خروجی فازی با استفاده از اعداد فازی مثلثی متقارن می‌باشد و در ادامه اندازه قابلیت اطمینان، فاصله اطمینان و معیار نیکویی برازش برای انتخاب مدل بهینه ارائه شده است. در آخر با ارائه مثال‌هایی رفتار روش‌های مطرح شده را مورد بررسی قرار داده و بهینگی مدل هیبرید رگرسیون کمترین مربعات خطی فازی نشان داده می‌شود.


صفحه 1 از 1     

مجله اندیشه آماری Andishe _ye Amari
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4710