[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
لینک به اندیشه آماری
به منظور درج لینک از آدرس تصویر
زیر استفاده فرمایید :
AWT IMAGE
 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای توزیع آمیخته

زهرا عرب برزو، غلامرضا محتشمی برزادران،
جلد 18، شماره 2 - ( 12-1392 )
چکیده

 

  در این مقاله به معرفی اجمالی از نرخ خطر معکوس و توزیع های آمیخته پرداخته و سپس نرخ خطر معکوس در توزیع های آمیخته،

زمان سپری شده از شکست در این توزیع ها را معرفی می کنیم، همچنین دو مدل جمعی و ضربی از نرخ خطر معکوس آمیخته را معرفی می کنیم و نشان می دهیم نرخ خطر معکوس آمیخته از K زیر جامعه با نرخ خطر معکوس افزایشی همواره افزایشی است.
محمد بهرامی، فهیمه طورانی فرانی،
جلد 22، شماره 2 - ( 12-1396 )
چکیده

تعیین تعداد مؤلفه‌ها در یک توزیع آمیخته، مسئله‌ای دشوار و حائز اهمیت است. برای تعیین تعداد بهینه مؤلفه‌ها در توزیع‌های آمیخته، روش‌های مختلفی وجود دارد که در این مقاله به ذکر چند مورد از آنها خواهیم پرداخت. روش اول که تحت عنوان الگوریتمgreedy EM ‎ بیان شده، بر اساس الگوریتمی است که طی هر مرحله آن مؤلفه‌ای جدید به مدل اضافه می‌شود و این روند تا زمانیکه منجر به تعیین تعداد بهینه مؤلفه‌ها در توزیع آمیخته شود، ادامه می‌یابد. روش دوم بر اساس ماکسیمم آنتروپی ادغام در تکرار زیرکلاس‌های روی هم افتاده تا زمانی است که در نتیجۀ ادغام این مؤلفه‌ها، توزیع آمیخته مورد بررسی دارای یک مؤلفه شود. این روش با عنوان ادغام آمیختگی شرح داده شده است و روش سوم نیز توسط تعریف متغیرهای نشانگر، به‌صورت ناپارامتری تعداد مؤلفه‌های توزیع آمیخته را تعیین می‌کند. شایان ذکر است که مؤلفه‌های توزیع آمیخته مورد نظر در این مقاله توزیع تی-نرمال‌چوله در نظر گرفته شده‌اند.


علی‌رضا طاهریون، غزال آزادی،
جلد 26، شماره 1 - ( 9-1400 )
چکیده

به طور معمول، پایش نیمرخ از طریق نمودارهای کنترل صورت می‌گیرد و در اغلب آنها، متغیر پاسخ، قابل مشاهده است. در این مقاله، با مسئلۀ مشابهی مواجهیم که در آن به جای مشاهدۀ بردار پاسخ، مقادیر تابع پاداش را مشاهده می‌کنیم که برای تقریب به ذهن از مدل پرتاب نیزک استفاده کرده‌ایم. با فرض وجود حداکثر یک نقطه‌تغییر، دنباله‌ای مستقل از امتیازهای حاصل از پرتاب، مشاهده می‌شود و برآورد پارامتر دقت پرتابها و نقطه‌تغییر (در صورت وجود)، با دو رویکرد فراوانی‌گرا و بیزی ارائه ‎‎می‌شوند. در هر دو رویکرد، دو حالت ممکن پارامتر اسکالر دقت و ماتریس دقت، به تفکیک بررسی‌شده‌اند. نتایج ارائه‌شده از طریق یک مطالعۀ عددی بررسی شده‌اند و این روشها روی داده‌های واقعی حاصل از پرتاب، پیاده شده‌اند.


صفحه 1 از 1     

مجله اندیشه آماری Andishe _ye Amari
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4710