[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
لینک به اندیشه آماری
به منظور درج لینک از آدرس تصویر
زیر استفاده فرمایید :
AWT IMAGE
 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای ترتیب‌های تصادفی


جلد 17، شماره 2 - ( 12-1391 )
چکیده

در مطالعه‌ی قابلیت اعتماد سیستم‌های فنی، مدل‌های رکورد نقش مهمی را ایفا می‌کنند. فرض کنید کمترین مقدار اولین رکورد معلوم باشد، در این صورت تعریفی را برای میانگین باقیمانده رکوردهای بعدی ارائه می‌دهیم. در ادامه تحت این فرض که مقدار حد پایین m-امین رکورد مشخص باشد، میانگین باقیمانده رکوردهای بعدی را پیش‌بینی می‌کنیم.

به علاوه، تعمیم میانگین باقیمانده رکوردها را بر اساس دنباله‌ای از k-رکورد تعریف می‌کنیم و خواص مختلف آن را بررسی می‌کنیم. در انتها با استفاده از شبیه‌سازی درستی برخی از نتایج تئوری را نشان می‌دهیم.


مهدی توانگر، پرستو میری،
جلد 19، شماره 1 - ( 3-1393 )
چکیده

توزیع‌های تعادلی کاربرد زیادی در نظریّه قابلیت اعتماد، ترتیب‌های تصادفی و فر‎‏آیند‌های تصادفی دار‏‎‎‏ند. در این مقاله مفهوم توزیع‌های تعادلی را معرّفی و خواص مهم آن را بیان می‌کنیم. همچنین برخی نتایج مرتبط با این موضوع ‏را بر اساس آماره‌های ترتیبی ارائه می‌کنیم. در مقاله حاضر مشخّص سازی توزیع تعمیم یافته پارتو نیز مورد بررسی قرار گرفته و به برخی روابط بین توزیع‌های تعادلی و پایه اشاره شده است.
خانم زهرا نیکنام، دکتر محمدرضا کاظمی،
جلد 24، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده

توزیع کاماراسوامی یک توزیع دو پارامتری روی بازه (0,1) است که بسیار شبیه به توزیع بتاست. این توزیع اغلب مدلی مناسب برای متغیرهای تصادفی هستند که بین دو کران متناهی یعنی یک کران بالا و یک کران پایین تغییر می‌کنند،‌‌ مانند نسبت افرادی از جامعه که در یک‌فاصله‌ی زمانی معین فرآورده‌ی خاصی را مصرف می‌کنند. در این مقاله، ضمن معرفی خانواده توزیع‌های G-کاماراسوامی رفتار توابع قابلیت اعتماد مانند توابع نرخ خطر، نرخ خطر معکوس، میانگین باقی‌مانده عمر و گذشته‌ی عمر در آن‌ها را موردمطالعه قرار می‌دهیم. همچنین ترتیب‌های تصادفی را در خانواده توزیع‌های G-کاماراسوامی بررسی می‌کنیم. درنهایت در قالب یک مثال کاربردی، قابلیت برازش توزیع کاماراسوامی را در داده‌های واقعی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهیم.


عبدالسعید توماج،
جلد 28، شماره 1 - ( 6-1402 )
چکیده

این مقاله به بررسی برخی از ویژگی‌های اکستروپی طول عمر سیستم‌های منسجم می‌پردازد با این فرض که توزیع طول عمر مولفه‌های سیستم‌ مستقل و به طور یکسان توزیع شده‌اند. نتایج ارائه شده با استفاده از مفهوم اثر مشخصه به دست آمده است. بدین منظور، ابتدا عبارتی برای اکستروپی طول عمر سیستم‌های منسجم بدست آورده شده است. سپس، مقایسه‌های تصادفی اکستروپی برای سیستم‌های منسجم به شرطی که هر دو سیستم دارای اثر مشخصه یکسان باشند، مورد بحث قرار می‌گیرد. در مواردی که تعداد مولفه‌های سیستم زیاد یا سیستم دارای ساختار پیچیده‌ای باشد، بدست آوردن مقدار دقیق اکستروپی طول عمر سیستم سخت یا وقت‌گیر می‌باشد. بنابراین، کران‌هایی نیز برای اکستروپی بدست آمده است. علاوه بر این، یک معیار جدید برای انتخاب یک سیستم ارجح بر اساس اکستروپی نسبی پیشنهاد شده است که نزدیکترین طول عمر سیستم دلخواه به سیستم موازی را در نظر می‌گیرد.



صفحه 1 از 1     

مجله اندیشه آماری Andishe _ye Amari
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4700