[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
لینک به اندیشه آماری
به منظور درج لینک از آدرس تصویر
زیر استفاده فرمایید :
AWT IMAGE
 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای عبدالهی

آنیتا عبدالهی،
جلد 19، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1393 )
چکیده

روش های ریاضی و توزیع های آماری، نتایجی دقیق در محاسبات اقلیمی و فرایندهای هیدرولوژیکی ارائه می دهند. آگاهی از توزیع احتمال بارندگی ها، زمینه مناسبی برای برنامه ریزی منابع آب فراهم می آورد. به علت اهمیت توزیع بارش در مطالعات اقتصادی، اجتماعی و بخصوص کشاورزی تحقیقات بسیاری برای برآورد احتمال بارندگی به روش های گوناگون صورت گرفته است. در این مطالعات از مدل های مختلف احتمالاتی استفاده شده و نتایج بیشتر تحقیقات مناسب بودن مدل گاما از جمله توزیع گامای دومتغیره را برای داده های بارش نشان می دهد. توزیع گامای دومتغیره در مدل بندی فرایندهای هیدرولوژیکی کاربرد دارد. در مقاله حاضر با فرض این که از مدل گامای دومتغیره کرولی پیروی می کنند، پس از توضیح Y و X مختصری در مورد توزیع دقیق توابع U=X+Y ، P=XY، Q=X⁄((X+Y)) و همچنین گشتاورهای مربوط به آن ها، اعتبار این مدل برای داده های ایستگاه هواشناسی فرودگاه رشت بررسی شد. نتایج نشان داد که داده های بارندگی این منطقه نیز مناسب بودن مدل گامای دومتغیری کرولی را تائید می کنند.
آنیتا عبدالهی،
جلد 20، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1394 )
چکیده

در این مقاله، پس از ارائه ویژگی های تعدادی از توزیع های پیوسته شامل توزیع های گاما، گامای کرولی، رایلی، وایبل، پارتو، نمایی و گامای تعمیم یافته، این توزیع ها برروی داده‌های خشکسالی استان گیلان برازش داده شدند و بهترین توزیع ارائه شد. سپس، شدت و تداوم دوره های خشکسالی مناطق مختلف با استفاده از شاخص بارش استاندارد بررسی شد.


آنیتا عبدالهی نانواپیشه،
جلد 22، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1396 )
چکیده

در این مقاله ابتدا تابع چگالی احتمال و تابع نرخ شکست چند خانواده از توزیع‌های نمایی را بررسی می‌کنیم. سپس ویژگی‌های آنها از جمله امیدریاضی، واریانس، گشتاورها و براورد درست‌نمایی را ارائه می‌کنیم و انعطاف‌پذیرترین توزیع را با توجه به نمودار تابع چگالی احتمال و تابع نرخ شکست آنها مشخص نموده و در نهایت، مثالهایی کاربردی از آنها را ارائه می‌کنیم.  


آنیتا عبدالهی نانواپیشه، آزیتا عبدالهی نانواپیشه،
جلد 23، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1397 )
چکیده

 در این مقاله، یک توزیع جدید معرفی می‌گردد که تعمیمی از یک توزیع شناخته شده است. این توزیع انعطاف‌پذیر بوده و در مدل‌بندی داده‌های درآمد کاربرد دارد. در ابتدا برخی از ویژگی‌های ریاضی و توزیعی این الگوی جدید را ارائه می‌کنیم و سپس برای نشان دادن انعطاف‌پذیری توزیع جدید، کاربردهایی از این توزیع را با استفاده از داده‌های واقعی ارائه خواهد شد. نتایج برازش داده‌ها نیز مناسب بودن این الگوی جدید را برای مجموعه‌داده‌های واقعی در نظر گرفته شده تأیید می‌کنند.  
حبیب جعفری، آنیتا عبدالهی،
جلد 27، شماره 1 - ( 12-1401 )
چکیده

آنتروپومتری علمی است که به بررسی اندازه‌های بدن شامل ابعاد قسمت‌های مختلف، میدان حرکت و قدرت عضلات بدن می‌‌پردازد. معمولا ابعاد اختصاصی فردی مانند ارتفاع‌ها، پهناها، عمق‌ها، فاصله‌ها، محیط‌ها و انحنا‌ها اندازه گرفته می‌‌شوند. در مقاله حاضر به بررسی ویژگی‌های آنتروپومتریک بیمارن مبتلا به بیماری‌‌های مزمن (دیابت، فشار خون، سکته‌های قلبی و مغزی) و یافتن عوامل موثر بر این بیماری‌ها پرداخته و میزان تاثیر هر کدام را برای انجام برنامه ریزی­‌‌های لازم جهت پیشگیری، مورد مطالعه قرار گرفته است. این تحقیق به صورت توصیفی- تحلیلی انجام شده است. جامعه پژوهش مردم شهرستان روانسر از توابع استان کرمانشاه می‌باشد. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و آزمون فرضیه‌های ارائه شده از نرم افزارهای آماری M‏ATLAB، R و SPSS استفاده شده است. سطح معنی‌­‌‌داری برای تمام آزمون‌ها کمتر از 0/05 در نظر گرفته شد. به منظور توصیف و خلاصه سازی متغیر‌‌ها از روش‌های آمار توصیفی استفاده شد. از روش‌های آمار تحلیلی شامل ضریب همبستگی پیرسون به‌­منظور بررسی ارتباط بین متغیر‌ها و روش تحلیل رگرسیونی (لجستیک)، برای بررسی تاثیر متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته استفاده شده است. علاوه بر آن از یکی از الگوریتم‌‌های داده‌‌کاوی به نام درخت تصمیم نیز برای کاهش بعد داده‌‌ها و تحلیل آن‌‌ها استفاده گردید. یا توجه به نتایج به نظر می‌‌رسد که بسیاری از شاخص‌های پیکرسنجی با عوامل خطر ساز بیماری‌های مزمن، رابطه معنی‌­‌‌داری دارند، لذا ارزیابی‌های مستمر، تغییر سبک زندگی و افزایش سطح آگاهی برای کنترل و پیش‌گیری از بیماری پیشنهاد می‌شود.



صفحه 1 از 1     

مجله اندیشه آماری Andishe _ye Amari
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4710