|
|
|
 |
جستجو در مقالات منتشر شده |
 |
|
8 نتیجه برای رضایی
سعید اخلاقی، عبدالحمید رضایی رکن آبادی، جلد 9، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1383 )
چکیده
اکبر اصغرزاده، رزا رضایی، جلد 13، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1387 )
چکیده
صدیقه پرهام، عبدالحمید رضایی رکن آبادی، غلامرضا محتشمی برزادران، جلد 14، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1388 )
چکیده
سمیرا جلایری ، عبدالحمید رضایی رکن آبادی، غلام رضا محتشمی برزادران، جلد 17، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1391 )
چکیده
اجرای نمونه گیری با احتمالات متغیر به شیوه بدون جایگذاری ، علیرغم اهمیت آن بسیار پیچیده است و روش های متعددی برای اجرای آن پیشنهاد شده است از جمله : طرح میدزونو و طرح سیستماتیک. یکی از روش هایی که در سال های اخیر توسط دویل و تایل (1998) معرفی شده است . روش تفکیکی منجر به نمونه گیری تصادفی ساده است که در این مقاله ضمن تشریح کامل این طرح ، با بیان مثالی ، نحوه ی محاسبه احتمال هریک از نمونه های ممکن را بیان نمود و با استفاده از نرم افزار آر برنامه ی اجرای آن را ارائه نموده ایم.
آقای سعید بگرضایی، آقای ابراهیم امینی سرشت، جلد 18، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1392 )
چکیده
در این مقاله میخواهیم بر اساس مشاهدات اولین
n
رکورد بالایی از توزیع نمایی، برآورد حداکثر درستنمایی پارامتر این توزیع را بدست آوریم.سپس روی مسئله پیشگویی نقطه ای مقادیر رکوردهای بالایی آینده در توزیع نمایی
بر اساس نگرشهای کلاسیک وبیز وتحت توابع زیان درجه دوم و لاینکس متمرکز می شویم.در پایان نیز از طریق شبیه سازی مونت کارلو به مقایسه عددی پیشگوهای نقطه ای بدست امده خواهیم پرداخت
دکتر وحید رضایی تبار، سلوا سلیمی، جلد 21، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1395 )
چکیده
شبکههای بیزی، مدلهای گرافیکی احتمالی هستند که رابطۀ علّت و معلولی بین متغیرها را تعیین میکنند و شامل یادگیری ساختاری و یادگیری پارامتری میباشند. الگوریتم K2 یکی از بهترین روشهای یادگیری ساختار در شبکههای بیزی برای متغیرهای گسسته است. کارایی الگوریتم K2، بهشدت تحت تأثیر ترتیب متغیرهای ورودی است. بنا بر این برای رسیدن به گراف دقیقی که توصیفکنندۀ دادهها باشد، یافتن الگوریتمی که ترتیب دقیقتری از عناصر بهعنوان ورودی 2K ارائه کند، مورد نیاز است. در این مقاله، نخست با استفاده از روش افزایشی-کاهشی، پوشش مارکوفی هر متغیر را یافته، سپس بر اساس فراوانیهای شرطی و استفاده از تابع چگالی احتمال دیریکله، از بین پوشش مارکوفی هر متغیر، والدین احتمالی آن متغیر انتخاب میشوند. مجموعۀ والدین انتخابی هر رأس بهعنوان ورودی الگوریتم K2 مورد استفاده قرار میگیرد و شبکۀ بیزی به دست میآید. نتایج حاصل از اعمال الگوریتم پیشنهادی بر روی چند مجموعه دادۀ معیار و مقایسۀ آن با روشهای دیگر، نشان میدهد که الگوریتم پیشنهادی بسیار کاراتر از سایر روشها است.
افشین فلاح، خدیجه رضایی، جلد 23، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1397 )
چکیده
هنگامیکه مشاهدات نشاندهندۀ ساختار چندنمایی، نامتقارن، بریده یا ترکیبی از این حالات هستند، استفاده از توزیعهای تکنمایی متقارن برای مدلبندی آنها به نتایج گمراهکننده منجر میشود. به همین دلیل، توزیعهایی که قابلیت مدلبندی چولگی، دو یا چندنمایی بودن و بریدگی را داشته باشند، همواره در ادبیات آماری مورد علاقه بودهاند. برای ایجاد چنین ویژگیهایی در یک توزیع، راههای متفاوتی وجود دارد که از آن جمله میتوان به کار بست توزیعهای وزنی اشاره نمود. در این مقاله، نشان داده شده است که با انتخاب توابع وزن مناسب برای یک توزیع متقارن مانند نرمال میتوان چنین قابلیتهایی را در توزیع وزنی متناظر با آن ایجاد نمود.
علیرضا رضایی، مجتبی گنجعلی، احسان بهرامی، جلد 25، شماره 1 - ( 11-1399 )
چکیده
بیپاسخی در آمارگیریها منبعی برای بروز خطا در نتایج آمارگیری است و سازمانهای ملی آماری همواره به دنبال راهکارهایی برای کنترل و کاهش آن هستند. پیشبینی واحدهای نمونهگیری بیپاسخ در آمارگیری قبل از اجرای آمارگیری از جمله راهکارهایی است که میتواند کمک زیادی به کاهش و مرتفع نمودن مشکل بیپاسخی آمارگیری داشته باشد. با توسعههای اخیر فناوری و تسهیل در محاسبات پیچیده امکان به کارگیری روشهای یادگیری آماری، مانند درختهای رگرسیون و ردهبندی یا ماشین بردار پشتیبان در بسیاری از مسائل از جمله پیشبینی بیپاسخی واحدهای نمونهگیری در آمارگیریها فراهم شده است. در این مقاله ضمن مرور کلی روشهای فوق، واحدهای نمونهگیری بیپاسخ در یک آمارگیری کارگاهی با استفاده از آنها پیشبینی شده و نشان داده میشود ترکیب روشهای فوق دارای دقت بیشتری در پیشبینی درست بیپاسخی نسبت به هر کدام از روشهای تکی است.
|
|
|
|
|
|